Lite skörd :)


Dör sackta

Fy farao va trött jag är idag.. Va hemma hos Anton igår med hans tjej å Danne. Gjorde typ inget speciellt men ändå va vi där skit sent.. Frågar Danne om kan åka hem snart å strax efter de sätter dom på en fransk lång film å säger att dom bara ska kolla klart på den sen åker vi hem å sover, men de va ju bara de att film helvetet va 2,5 timma lång... Helt död idag.. Fy fan


jag ska bättra mej.

sorry fan för dåligt bloggande men har mått skit på alla tänkbara sätt..

Torsdag

var på Hamilton 2 med Pillan & mamma. filmen va bra men fan inte folket som sätt i bio salongen.. satt 2 fjortisar brevid mej som hade med sej typ hela jävla kylskåtet.. dom satt å skakade på popcorn påsar, käkade mc donalds mat å va almänt jobbiga. självklart ska dom hålla på att spilla hälften av maten på mej. sa till vänligt att "jag är tacksam om du slutat hälla mat på mej!" å faktiskt så slutade dom med både käkandet å pratandet å jag fick förtsätta titta på filmen.

pallar inte vara sjuk något mer!...

Jävla förkylning asså.. har virit sjuk i 3 veckor nu.. å de känns som de bara blir värre. orkar verkligen inte med det här! måste ringa dockton å se till att dom ger mej någon mirakel medicin typ.

:)

igår va jag på stan en sväng med Mor, Mormor, Morfar & Danne :) köpte en precent till Harley som fyllde 1år, å så hittade jag ett par super snygga skor till mej själv me. ^

Lunch


Soffa =D

idag va de upp tidigt för att åka till ikea å köpa en fotölj, men när vi kom dit va den borta.. så hoppade in i bilen å körde vidare till mio för att enbart kika lite, men blev att vi beställde en soffa ist. =D

Stadsparken

Pizza :D

Bakar/lagar pizza med älsk :) ska bli smarrit.


Fuckt!

Wtf?!?!!
Mina bilder på bloggen byter plats med varandra varje gång jag uppdaterar sidan via mobilen!?!! Är helt fel bilder till helt fel inlägg.. Men kanske bara är för mej de fuckar ?!?


ULLARED =D
 

you make me sick!

hur kul kan de vara att kommentera varje fucking bild på mej å bara skriva massa skit då ? "fy fan va ful du är", "är de inte dags att banta" eller typ "hoppas du dör en plågsam död" osv. vad tror ni att ni får ut utav detta? det är ju bara såå patetiskt.. snacka om att inte ha ett eget liv när man ska lägga sej i så mycket i någon annans.. aah fy fan, vet inte om jag ska skratta eller gråta?..

=D 

seegar..

jag vet att jag är supper seg med att lägg upp bilderna från bröllopet men de är faktiskt inte jag som drar ut på de. Bruden är ju 3 barns mamma å jobbar hela dagarna så hon har inte hunnit skicka dom än.. men jag lovar att jag ska tjata extra mycket för eran skull. ;)


Pappa & Bruden/syrran <3
 

Charras :)
Skit pluggar!

Blir så jävla ledsen.. Mina favorit pluggar har blivit skit fula.. Betalade 400kr styck för dom å nu är dom förstörda.. Skrev till tjejen som sålde dom till mej för snart ett år sedan men får inget svar.. Dålig stil tycker jag. Man kan ju svara å säga om man kan hjälpa eller inte!


Hahaha


Född i Sverige eller inte ?

Idag fick jag frågan om jag är född i Sverige!? Blev fett chockad, blont hår å blå ögon, är inte de en typisk "svensk" look? Vad säger ni då? Vilket land ser jag ut att komma ifrån?


Soff mys <3


Palla va sjuk..

Sitter å pimplar honungste i hopp om att min hals ska bli bättre.. Orkar verkligen inte vara sjuk nu, har inte tid med sånt heller för den delen.


Skriva CV är fan inte min grejj asså..

Jag har ett stort jävla problem.. Sitter här å ska kladda ihop ett cv men inget går som de ska.. Min skolgång har varit helt knäpp å de går inte skriva de på ett fint sätt..
Faaaan


Mys :)

Kom precis hem efter en underbar kväll med älsklingen min <3
Käkat gott å varit på bio, känns riktigt skönt att hitta på lite saker tillsammans igen, har mest blivit att man sitter hemma med hunden om kvällarna.


"kamphundar"

http://m.expressen.se/debatt/skyll-inte-pa-kamphundarna/?partner=www

Taget från expressen


Blond eller brunett??


Är fett sugen på att bli brunett!? men är inte säker fan.. färgar jag över de blonda nu är de helt omöjligt för mej att få dom blonda igen.. men känns ändå rätt med förändringar. vad tycker ni?!? Blond eller brunett??
 

<3

 

söndag

hej bloggen! jag är fett bakis å vet inte vad jag ska skriva riktigt.. min syster gifte sej igår å de blev en ganska hård kväll ;) kommer självklart massa bilder

RSS 2.0