Piss&Skit!

Ångest & huvudvärk nu får jag fan å lägger mej..


Mys kväll

Ansiktsmask hos syster <3


(8)


kalas paketen :D

Igår va det kalas för mej å jag fick massvis med fina paket av mina gäster :)

DagensOutfit


Min födelsedag har varit så underbar! å den är inte slut än! :)

Började dagen med att åka in till stan å träffa Lena, å då blev de till att promenera i en hel timma. Sen blev det till att kolla på kläder å annat kul. å när jag va färdig med de kom Danne å hämtade mej så jag kunde åka hem å ta ett varmt å skönt bad. å när jag hade fått på mej lite kläder å går in i vardagsrummet så ser jag att han fixat ett bild spel med massa bilder på oss å mysiga minnen, å köket fick jag inte ens gå in i, gissa varför ;) ?
Min pojk vet exakt hur en tjej vill bli överaskad :) <3

Idag är ingen vanlig dag!

För idag är det min födelsedag :)


Mina fina pojkar!


Trötter

Fy fan för att vakna kl 5 på morgonen med näsblod... Hoppas att jag sover snart så jag pallar körskolan senare.. Zzz


God natt :)


Kallt men mysigt <3

Lång promenad, varm choklad å macka:)


:(

Vaknade ganska glad idag, gick upp å gjorde lite övningar med hantlarna, armhävningar å sittupps sen ut på en power walk med Charras men sen kännde jag mej sjuk å febrig å låg å frös i soffan i typ 2 timmar å efter de har jag haft ont i magen å nu har det flyttat sej till huvudet.. Känner för att stört lipa å ropa på mamma men bara att bita ihopp...


Körskolan

Körlektionen igår gick jätte bra, jag sa att jag bara kört ett par gånger å att de va väldigt länge sedan så jag har glömt allt typ. Men sen när jag skulle köra så gick allt perfekt! När jag va klar fick jag massa beröm å min lärare sa att jag är en riktig narturbegåvning.


Gammalt å fult

Kikade in i lite olika klädes affärer igår.. Behöver verkligen förnya min garderob. Känner mej så ful i allt gammalt, behöver nytt!


Ååh vad mycket plats man får i sängen ;)


*


Brrruum.

God morgon, snart bär det av till körskolan för att ta min första kör lektion, lite nojjig e man ju men det går nig bra ;) men först frulle!


Charras älskar att störa min skönhets sömn..

Ååh vad jobbig han är min lille Charras.. Ska knuffa ut mej från sängen varje natt.. Å så ligger han på mej hela tiden.. Mysigt i typ 5 min sen får jag panik för jag inte kan röra mej.. Aja nu dka jag försöka dova i några timmar till iaf.. Bless


Hej

Sitter hemma med ångest å grejjer.. Vill bara koppla bort alla dumma tankar å tänka på något roligt, suger att deppa. Men de kanske ni redan visste... Hej då.


Goodie mob <3


Dynasty


some good


Min fina ängel , vad jag saknar dej! <3


Vem där?


10 dagar kvar

Jahopp, bara 10 dagar kvar som 20 åring. Undra vad jag får i födelsedags present? Har önskat mej massa saker till hemmet som jag egentligen inte vill ha, eller jo fast de suger ju att få de i födelsedags present. Vill önska mej saker så som tränings kort, kläder, smink, pengar, skor å saker som är till mej själv inte hemmet, men men får la skylla mej själv att jag flyttat hemifrån :p


Trött

Sover så in i helvetes dåligt.. Vet inte vad de är med mej men jag vaknar minst 20gr per natt.. Låt mej bara sova lite !


Stackars lille Charras

Lider med min lilla plutt Charras. Han bara tjuter å tjuter. Tur att man bara kastrerar hundar en gång. Vill inte låta han gå igenom något liknade igen..


@@@


Nom nom nom


Vad gav du för nyårslöften?

Gav ni några nyårslöften?
Låt mej höra dom :)

Jag lovade mej själv att jag ska bli mer hälsosam å gå ner mins 5 kg till sommaren.


Blää

Håller på å ska boka tid hos docktorn.. Kommer säkert bli så att jag behöver operera bort halsmandlarna. Jag är ingen läkare men så jävla svullen som jag varit nu hur länge som helst kan inte vara vanligt.. Kan inte äta ordentligt, inte sova, å så febern som kommer fram å tillbaka.. Fy fan säger jag bra. Orkar inte vara sjuk.. Aja nu måste jag kila iväg till arbetsförmedlingen tjoflöjt!


Jag är ju fan grym på matlagning asså ;)


;)


New


Vila i frid.

Har aldrig varit på en begravning med så mycket människor, minst 150 st men man blir ju inte förvånad efter som Eva va en sån underbar person. Hon va alltid glad å positiv i alla stunder. Vad man än hade för bekymmer kunde man gå till Eva en stund så va leende tillbaka på läpparna på noll tid. Hon prioriterade sina vänner, familj & hundarna framför allt. Man såg i hennes ögon hur mycket hon älskade livet hon levde men cancern hann ikapp till slut.. Vila i frid älskade Eva.
Du är saknad.


<3


Knas

Är så in i helvet*s sjuk så jag vet inte vad jag ska ta mej till, hals-mandlara känns som 2 hård kokta ägg.. Nästan.. Å imon ska jag upp tidigt å hjälpa min syster att flytta å så ska jag försöka hitta en billig fin klänning till begravningen på torsdag. Snart får jag la magsår av all stress me.. Önska mej all lycka så går det säkert bra, nu får ni fan stötta mej lite här på bloggen ;) bless u all <3


fina nya året

nyår spenderades till en början hos min kära syster Sara, hennes man Jonny, Sol, Joel, Camilla, Dunder & min fina Danne så klart. vi fick jätte god mat , förrätt varmrätt & efterätt som jag självklart glömde fota ;P sen spelade vi lite spel å grejjer. sen av det dax för mej & Danne att gå hem så vi kunde vara med lille Charras vid 12 slaget.
Charras har varit så ynklig när han hört smällare men vid 12 slaget gick han ut på balkongen med oss å tittade på fyverkerierna sen va de upp i soffan å kika ut genom fönstret. :)

Julklapparna ;)


å så fick vi 400kr i presentkort på willys å lite kontanter me :)

JUL

jag har firat jul på 3 olika ställen denna julen. hos min pappa sen hos min mamma å sen hos Dannes mamma & pappa :) massvis med god mat & fina paket.


jul & nyår

hej mina fina läsare, hoppas ni haft en kanon fin jul å ett härligt nyår för de har jag :)
 
 

RSS 2.0