Klipp klipp

Mina dreads blir typ kortare å kortare hela tiden. Trivs i dom men blir så galet varmt på sommaren, ska ge dom några chanser till att fixa sej men tappar jag mycket mer hår får de la bli någon kort frisyr ist :o ;)

Ash kanske inte riktigt så kort xD


Bildbombstockholm


<3 <3

Den 27/7 2010 blev vi pojkvän & flickvän, & igår firade vi våra helt fantastiska 3 år tillsammans.

Efter flera timmar i tattoo studion drog vi vidare till båten där vi skulle sova å slängde av oss all packning, sen vidare för att hitta något gott ställe att käka på. Vi hamnade på en libanesisk restaurang där vi fick 16 olika små rätter & massa grillat, sedan gick vi vidare till båten för att ta några öl, när vi stod där å tittade på solnedgången så plötsligt hände det!! Danne gick ner på knä & höll i den mest underbara ringen å frågade om jag ville bli hans fru, å självklart sa jag JA!
Älskar min underbara Daniel Appelberg mer än vad ord vad ord kan beskriva. Du är min himmel min jord, du är mitt allt!


Porky Royale

Chillar i studion medan lyckosten få sej lite färg, nästa gång är de fan min tur å då kör vi på något stort på låret skulle jag tro :)


Västerås

Underbara dag/kväll i Västerås igår med hjärtat å hans päron. Blev indisk mat å massa pilsner :)


:) <3

Då har jag badat för första gången på ca 5 år, fett stolt att jag vågade ha bikini på mej bland allt folk, men kändes ju ganska okej när de inte va bland alla jönköpingsbor hemma :p


Hipp hipp hurraaa

Igår firade vi hjärtat mitt som faktiskt fyllde år på riktigt :)
Grattis min finaste <3


Galet valpsjuk !!

Träffade denhär fina tjejen igår <3
Å de va nära att jag inte släppte taget om henne, man är ju sugen på en liten rackare till :p


Fullt ös å massa mys <3

Barn, djur, data spel, tv å massa mer, men när fan ska vi ut?! Jag får la grilla mej själv lite på ballen tills gaddningen är färdig sen måste jag uut :)


Suul

Lugn dag igår med massa sol. Skönt att bara jobba på morgonen när de är så glassit väder, hoppas på en lika bra dag idag :)


Jul. 15, 2013

Idag blidde det hela 9 dagars förtidigt födelsedags firande för hjärtat mitt :)
grattis i förskott :) älskar dej <3


Hard work work :D


Hos bästa !!


Sol & Bad


Välkommen till världen!

Jag har blivit moster ännu en gång! :D
Till en liten Dante! <3


Lördags mys med bästa!


F&ck mina halsmandlar!...

Skönt att det äntligen är helg, men jävligt oskönt att mina jävla halsmandlar är stora som pingisbollar.. Vill ju vara pigg å va ute i solen. Bli lite brun typ!
Aja får vara lite realistisk ist å hålla tummarna för att jag blir bättre tills på måndag så man orkar jobba, men har man klarat en vecka med pingisbollar i halsen så klarar man bog en till ;p


&

Ska upp till Stockholm snart igen, eller aah om ca 3 veckor, sen igen någon gång efter de.. Hinner ju inte ens hålla i pengarna innan dom försvinner på mat å transport.. Är man i Stockholm å heter Mimmi Pettersson så är det meningen att man ska tatuera sej eller shoppa men blir antagligen inget av de.. BOORING!!

Ska nog göra så att jag köper mej en hög vinst triss lott eller något så det kan bli bägge delarna ist.


Har inte tid att andas

Har så galet mycket att göra på jobbet så jag knappt har tid med rast.. Har iaf käkat frulle å tagit en kaffe så får vi se om vi hinner med någon lunch rast ;P


RSS 2.0