Jippie

Rensat ut i garderoben idag å de blev en hel kasse med kläder som skall skänkas till behövande. Å så hittade jag mina gamla sol glajjor me :D LYCKA!


Grillning hos far <3


BellaJadieJadieBella

Hahaha!!
Älskar när flickorna tar kort på sej själva å gör massa grimaser! <3


På platts!! :D

Äntligen en fungerande spis :D


A6

Igår va syster sara, hennes man jonny å jag på a6 en sväng å jag tyckte att jonny boy behövde en ny outfit så plockade ihop lite kläder å slängde en han i provrummet å taahthaa!!

Men kanske ska satsa på att bli sån där personlig shopping tjooheejs :)


Spiiis

Idag skulle elektrikern komma hit å byta våran spis, hade bestämt vid ungefär 13.00 efter som jag jobbar på morgonen/förmiddagen för ville inte att han skulle gå in med huvudnyckel om Charras skulle reagera när det inte va någon annan hemma. Men när jag är på jobbet så ringen telefonen ( typ klockan 10 ) å det är elektrikern så klart, som säger "det värkar som hunden är hemma jag ska ju byta spis?" .....
Blir lite irriterad asså.. Men men han är ju inte mer än en människa..
Det va en fin spis iaf så får hoppas att han kommer tillbaka snart ;D


Dreaming

Löning idag å tråkig garderob.. Om att man är sugen på att shoppa loss. Behöver verkligen förnya mej lite ;D


Charras & Molly


colorful dreads?

Jag vill leka lite med mina dreads men Vågar jag ? :o
Älskar mina blonda dreads men dom är för korta för att ha en snygg utsläppt frisyr så tänkte att man kan ju piffa upp färgen lite när jag bara har en toffs hela tiden ;) vad tror ni?! Bara lite lila eller rosa inte hela håret bara lile ;D


Långpromenad med bästa <3


JD tha Boooossss

Vi har haft världen gooaste natt gäst här å det betyder ju massa bus å stim! Har inte blivit så mycket sömn för mej för den lilla söta damen sparkas å rullar otroligt mycket men de är se fan värt när man har den här lilla sol strålen på besöööök!!


RSS 2.0