Slampa


Thug Life


fula gaddar..

Romantisk middag :)

bild från gårdagen <3

Shopping

Idag blev det en sväng på A6 med Danne å Anton. Köpte en helig maria till min älskling å nya skor som jag är jävligt osäker på om jag kan gå i men de är bara att lära sej. Sen blev det en sväng om på systembolaget :) gött att vara 20 så man slipper tjata hål i huvet på alla andra när ban blir sugen på några öl. ;)


låååångis

kom precis in efter en skön lång promenad med Charras. va ute över en timma. så jävla härligt väder idag :) .. fast när jag kom hem blev jag lite besviken.. Danne låg fortfarande å sov... men nu jävlar har jag lyckats sparka in honom i duchen. ;)

skweez that white boobies


fuck off you're ugly bitch!

hahaha.. ni som följer mej vet ju att jag har haft lite problem men ett luder som försöker vara som mej.. men hon kommer aldrig komma upp till min nivå. jag är söt, hon är fett ful. jag har stil & klass, hon är inte ens värd skiten under mina skor.. jag är inte tjejen med bra självförtroende men när jag tittar på detta kräket känner jag mej så in i helvete snygg, tack tjejer du får mej att glänsa <3

Tattoou Girl ;)


god förmiddag mina kära läsare..

god förmiddag mina kära läsare. har haft mej ett litet mini spa idag på morgonen men peeling å ansiktsmask å massa sköna grejjor ;) å så försökte jag väcka Danne med lite fot massage men de gick inge vidare bra.. han ligger fortfarande å sover..
får se vad som händer idag. jag skulle behöva åka upp till A6 å byta mina skor.. dom gick sönder efter 3 dagar liksom.. men de är fan lite bra med skor som inte håller för då är de bara att gnälla lite så får man nya skor ;)
men nu ska jag slänga på mej ett par byxor å ta en promenad med lille Charras :) Bless!

Onnnaniii


parraparranojja!

sitter å kopplar av en liten stund :) skönt som fan.. jag har varit fullrulle hela dagen med lille Charras å Danne. skönt de kommer bli att sova sen, om man kan då vill säga :o ska kolla på skräck film med hjärtat å jag är så sjukt jävla lätt skrämd, å typ tror alltid att de som händer i filmen kommer hända mej.. sen är jag lite halv paranoid en vecka xD . haha.. aja vi får la se. Bless!


Tattoo Time


Rooomphaaaa


Smutsig

kanske är dax att tvätta spelen, eller vad tycker ni ? :P

mina snyggingar ;) <3


Älskar er så!

ute


idag har vi nästan varit ute hela dagen. har varit super fint väder. syns kanske inte på bilden men de va ju för solen precis gick ner :P

daily tattoo


Vacket under vattnet


Sorry kids, this is reality..


tattoo girl


;) <3



BoObiES


Uuber söt liten valp


såå jävla söt! de är ju fan ett måste någon gång i framtiden <3

trött å tråkig

idag har jag varit iväg på massa ärenden inne i stan, är helt slut i fötterna.. känns som jag inte har något att skriva om.. så jävla tråkig är jag xD .. får se om jag slänger upp något lite senare ;)

Kalas =D

igår åkte vi hem till min kära far å gjorde god mat å smaskig kladdkaka å kollade massa film tills vi däckade typ...
å idag har vi varit på kalas å firat Jadie som fyller 2år :) tog lite bilder men men käre mor är inte så hajj på datorer så hon har inte lyckast skicka dom än.. men jag lovar att så fort mamma får en snilleblixt så kommer bilderna upp ;)

Tattoo


Sweet Ass


ahh..

aah.. har så in i helvetes ont i mina fötter.. är fan inte van vid klackar men har gått i de 4 dagar nu .. aja .. nu till min dag ;) .. jag har varit på psyk en sväng idag å de gick sketa bra :) sen va jag å kollade på lite kläder å leksaker till Charras. hittade ingen till mej själv men köpta massa leksaker till lill killen :) sen kom Anton förbi en sväng å då blev de picknick i skogen ^.
å nu sitter jag här å är dunder trött å orkar inte göra et skit mer idag typ.får bli hemma mys kväll med mina pojkar <3

kvälls slampan


Tänder

Oj oj oj .. Tandfen får ju gärna stappla in på besök ;)


De klias som fan i tänderna / Charras

Charras tappar massvis med tänder nu. De bara flyger tänder tycker jag xD.


Awww

Lill killen sover ju precis överallt <3


Mango hallon

Made by meee


daily tattoo


Äventyr med charras, jakko å tindra :)


daily tattoo


Buss

Jag å mina coola killar är på buss äventyr. Fast egentligen vill vi ju vara ute i det fina vädret... Men snart är vi la klara med buss åkandet ;P


Daily Ass


Frukost

Tänkte fixa någon frukost till mej å Daniel. Men vet inte vad jag ska hitta på ;P jag vill ha något nyttigt å Danne vill ha något gott ... Hmm...


Härliga väder

Super fint väder idag <3 får bli många långa promenader med Charras . Längtar till sommaren!


Tivoli Orgasm ?

Klicka här för att se en tjej få orgasm av att åka karusell xD


Failed boob job

misslyckade bröst inplantat, klicka här för att titta på klippet

Kärlek

Mina fina killar ligger i sängen å myser <3 älskar dom så otroligt mycket !


Dagens outfit


beauty sex


daily tattoo


:'/

va på stan idag med Danne, Anton & Melina å jag tänkte köpa ett AC/DC linne på ginatrikot men så blev det inte.. självklart va de slut när jag kom dit.. så jävla sur blir jag.. de är ju såå jävla snyggt!! finns inte på web shopen heller :/ .. slut slut SLUT!..

lite till från igår ;)

på vägen hem efter skogs promenaden så gick vi förbi Loke så Charras fick leka av sej lite :)

när det va färdig lekt blev de in i duchen för den här lilla rackaren ;)

Underbar dag <3

lite bilder från gårdagen , mys picknick i skogen vid vätten ;)



....dagpåstan?

Ducha, sminkas, käka, rasta hunden sen jävlar blir det en dag på stan :)


melona lipps and kiwi nails


Sleep

Sov gott mina kära läsare :) bless you all <3


Beauty


Grattis Jadie <3

Min underbara syster dotter Jadie fyller 2 år idag :) <3


Tisdag

Idag har jag å Danne varit ute idet underbara vädret nästan hela dagen. Sen åkte vi hälsade på några vänner några mil utanför stan. Aah å nu sitter jag vid iPaden å bloggar :)

Imon Blir det en sväng på stan å kolla om jag hittar någon snygg topp. Sen på kvällen ska jag till körskolan .. Suger rätt hårt men måste ju skaffa mej ett kör kort snart asså ;P


Tattuououou


dagens snusk ;)


Äntligen soft väder

Fett fint väder idag, får se om det kanske blir en picknick med hjärtat sen?


EpilSilk

Startade dagen med att plåga mej själv med min underbara epilator :P är laagom rosa om benen nu... Men de är gött ;)..


Whaaaaat?!?!


Godnatt

Fy helvete va trött jag är... Blir ju till att lägga sej i sängen å försöka nana .. Men vi får ju se, Danne brukar ju hålla mej vaken minst 2 timmar mer än vad jag orkar. Men jag behöver min skönhetssömn inatt faktiskt. Dagen har verkligen slitit på krafterna... Sweet dreams


söt gubbe röker gräs för första gången


Snusk!

Vidrigt asså.. Hon måste ha sparat länge eller knullat mycket för att få ihop en kjol av använda kondomer... Så äckligt!!!

 


Så jävla sugen

Hade varit så jävla gott... Synd bara att Danne föredrar pizza å hamburgare å sån skit.. ;P


Fullspäckad dag

Sorry att jag inte har bloggat något idag. Men har haft fullt upp. Har varit på banken å gjort några ärenden sen en sväng på stan, efter de blev det promenad hem å laga mat sen baka cheesecake sen jävlar kom jag på att jag skulle till körskolan så då blev de en liten jogging tur för att inte bli sen ^. Å nu sitter jag här å kollar på massa sjuka klipp på EFUKT.com ... Fy fan ..


FAN VA LACK JAG BLIR!!!

FAN VA LACK JAG BLIR!!! har fått något jävla papper om att jag tagit ett lån?! som jag inte ens har tagit.. skulle tydligen ha lånat för 12 dagar sedan... sne jag blir ... kuk hor skit!.. får la betala skiten å sen byta identitet eller något om de är någon luffare som fifflar i mitt namn?!?!?!   *HELVETE !


Dagens Snusk


söndag

sitter här å är hur seg som helst å sippar på ett glas vin. har massa ärenden imorgon så känner redan nu hur stressen börjar krypa.. galet galet :) men sånt är livet.
bless

Sitter å .......

Sitter å kollar på hockey med hjärtat mitt . Får se vad som händer ikväll ... Finns inte så mycket att göra i skräp huskvarna ;P


tranås

sitter i tranås hos sanna med danne, Charras & jakko å kollar lite tv å snacker skit :)
hörs senare. bless

Natt runda

Va ute med Charras på en sista runda å då passade jag å Danne på att kolla på stjärnorna :) super mysigt! Låg på toppen av en kulle å bara njöt.... Nog om det. God natt !


Alla hjärtans dag

Vi har inte direkt firat alla hjärtans dag men en frukost på sängen å ett romantiskt bad blev det ju :) <3


Äventyr

Idag har Danne, Charras & jag varit ute på massa äventyr.. å de känns verkligen i kroppen. har gått flera mil säkert 4 iaf ;) .. men nu måste jag fan krypa ner å sova.. Bless

Miss u

Fan vad jag saknar Sandy... Önskar jag kunde träffa henne iaf en gång till.. Typ åka å hälsa på i himmelen ... Om det ändå gick.. Saknar dej min fina ängel<3


snart kommer fettman tillbaka..

jag veeeet!.. jag är bloggat dåligt som fan.. men om jag ska vara riktigt ärlig så har jag inte mått så bra på senaste.. har gått ner mej som fan pga all stress å inte nog med det.. när jag blir deprimerad så stänger jag in mej själv å tröst äter.. å då blir allt bara värre för nu är jag fan riktigt jävla fet... jag verken har råd eller hinner träna så jag kommer förbli fet..
hoppas att Daniel tycker om mej även att jag ser "gravid" ut..

Kalas

Har firat hanna idag som fyller 20 år :) är så sjukt avundsjuk på henne... Så fina presenter fick hon.. :)


Trökigt

Sitter å hoppas på att något roligt ska hända... Men finns inte så mycket att göra en lördags kväll när man är pank... Nää nu ska jag ringa å tracka Anton lite å se om han har lust att titta förbi !!!
Bless


Handikapp bakning

Idag har jag bakat till min fina Daniel som varit så duktig å varit å jobbat hela dagen. Å jag har bara gått hemma å haltat å tyckt synd om mej själv ... ;P


Handikapp

Jag vet... Bloggar dåligt som fan men har inte haft tid. Har varit på körskolan, sen massa plugg. Å inte nog med det, var varit ute på en helvetes promenad med mina fina pojkar :). Först gick vi längs med Vättern en bit å självklart skulle jag gå där det va mest is å halkade å slog i höften. Men tyckte det gick hyfsat okej så vi fortsatte gå å då smäller jag i knät stenhårt å någon jävla betong å samtidigt började dannes strula men vi skulle fortsätta ändå men tog en liten paus i kyrkan på österängen för att se om prästen hade med sej sin lilla amstaff till jobbet. Men efter som jag redan hade otur så va hunden självklart inte där... Sen gick vi vidare hand i hand haltandes båda två mot ekhagen för att sedan komma hem ... Tror fan vi va ute i minst 2-3 timmar. Men de går ju inte så snabbt när man är "handikappad" XD.


Aldrig ensam <3


behålla barnet? vill hellre ha en iphone..


Går det motstå?


Faceloock


KALAS :)

kom nyss hem efter ett kalas firande hos Daniels farmor & farfar med massa gott fika. känner men lite sådär lagom nyttig nu men man klämt i sej massa kakor å bullar.. å inte nog med de!!!.. när bullarna va slut så kommer det in en cheesecake.. så nu blir det att leva på morötter en vecka så jag inte börjar se gravid ut eller något xD ..

Min lördag

Min lördag spenderades med Daniel, Anton & Charras ute i skogen men varm choklad å massa mys :)

sen mot kvällen tittade Wille & Harrysson förbi å snackade en jävla massa dynga med oss.. sen tror jag nog fan inte de hände så mycket mer asså xD .. låter inte som jag haft en så rolig lördag, men jag uppskattar alltid att få mysa med hjärtat mitt <3

trååkig lördag ?

sitter & lyssnar på musik å käkar massa godis. vad händer? va meningen att vi skulle åka till min far egentligen men han fick biljetter till hockeyn så det får bli någon annan dag.. :p ..

Dagens snusk


Dagens Tattoooo


Vakna


Mödaren^^

Har precis soppat upp efter Charras som "dödat" ännu ett gosse djur... nu får han ta å lugna ner sej lite så husse & matte får koppla av lite ;).. men nu måste jag sluta blogga å busa av Charras lite, sen slå på en film med hjärtat mitt <3
Bless u all.

Dagens Make up


svarar ÄNNU en gång!

image description
"Hektor" ; Vadå bror? Han är ju svart som natten och du är blond. Eller har din mamma varit och idkat perversa lekar med en primitiv apmänniska?

vad är det för fel på vissa mänskor? .. som jag skrivit här många gånger tidigare i bloggen så har vi växt upp tillsammans, efter som hans mor & min far va tillsammans. å det gör honom till min bror. han var min största förebild som liten & vad fan man har för hud/hår färg spelar ingen jävla roll om man inte är rasist då vill säga..

Dags att tvätta spegeln kanske?


Världens bästa läkemedel = olagligt?!

varför göra en växt olaglig som botar så många sjukdomar? plantan finns av en anledning, annars hade gud aldrig skapat den!

plantan kan försörja oss med kläder, rep, bränsle, medicin, mat, bygg material.. ända jävla anledningen till att den inte är laglig är för att människan är så makt galen.. "ledarna" i världen ser inga pengar i det hela eftersom plantan går att odla vart som helst... våran värld är ju så sjuk.. det går bra att trycka i oss en jävla massa piller.. men något som är framställt nartuligt ska vara olagligt bara för pengarnas skull..

Hookah

Vatten pipan är igång igen ;)


Körskolan

Snart bär det av mot körskolan :) lite nojjig är jag ju men va fan... Jag måste ju skaffa mej ett jävla körkort snart ju..


Svarar igen :)

Pernilla ; vart har du gjort dina dreads?
Min bror har gjort dom på mej :)
image description

Fuckt upp shit

Tror jag håller på att dö eller något ... Har sån jävla mens värk så jag knappt kan stå.. Å så får jag flippet om jag inte gör något på dagarna men finns inget att göra iaf inte något som duger för älsklingen min.. Nää fy fan va tråkigt jag har...


God natt!

image description

RSS 2.0