Min bääjb


27 - 7 - 10 Blev det du & jag
2 - 11 - 10 Förlovade
Älskar dej Daniel <3

Shopping, Buddha <3

Hejsan :) har varit på stan idag med Älsk. köpte 3 trosor, hårspray, deo , rökelser, tamponger & 2st Buddha =D
ööhm ... vet inte vad jag ska skriva mer xD .. men kommer säkert på något senare . Hade bäst ! PEACE

THC i cannabis dödar cancerceller i hjärntumörer

Det finns redan flera studier som visat att cannabinoider, aktiva ämnen i cannabis (bl.a. THC), har anticancer-effekt. I en ny studie såg man att THC inducerade död hos hjärntumörer genom autofagocytos. Effekt dokumenterades i provrör, på möss och slutligen hos människor med en mycket aggressiv form av hjärntumör.

Autofagocytos är den fysiologiska process som reglerar omsättning av proteiner och organeller. Processen kan gå flera vägar varav resultatet kan bli cellens död. Det är emellertid inte alltid cellen dör och om THC gör att autofagocytos oftare (även om det skulle vara relativt liten skillnad i antal fall) hos cancerceller kommer det göra stor skillnad för tillväxt av tumören. I studien såg man att skillnaden var tillräckligt hög för att hjärntumörer skulle krympa.

Cannabis (THC) testades in vitro och på möss

THC är ett av de aktiva ämnen i cannabis och det som anses berusande. Cannabis brukar därför odlas med målet att halten av THC ska vara hög. Det gör att rökaren inte behöver utsätta luftvägarna för lika mycket rök. Det var THC de spanska forskarna gjorde försök med.

Forskarna testade först THC in vitro d.v.s. gjorde tester i provrör. Efter positiva resultat gick man vidare och möss fick celler från mänskliga hjärntumörer inopererade. Dessa behandlades sedan med THC och man såg att tumörerna minskade i storlek och att cancerceller började genomgå autofagocytos.

THC hade effekt på människor med hjärntumör

Forskarna gav två patienter med återkommande glioblastoma multiforme (en mycket aggresiv hjärntumör) THC i kraniet. Analys av tumörerna visade att det resulterade i autofagocytos.

Därför menar forskarna att THC kan bli en behandlingsmetod av cancer.

Cannabis till många cancerpatienter

Redan idag både i Sverige och många andra länder använder många patienter cannabis. Cannabis lindrar tydligt en lång rad av de biverkningar som cancerbehandling ger och däribland effektivt illamående, brist på aptit, värk, depression m.m. I Sverige är det inte tillåtet och polisen har flera gånger slagit ner även på svårt sjuka patienter. I USA är det däremot tillåtet i många delstater och Obama-administrationen har uttalat att FDA inte ska prioritera sjuka som medicineras med cannabis. Även i stora delar av Europa är det i praktiken tillåtet.

Att cannabis också kan ha effekt på cancertumör är något som varit känt sedan länge. De första studierna dök upp redan för mer än 40 år sedan men det är först de sista tio åren som forskningen tagit fart. Mycket pekar på att cannabis kan vara tämligen effektivt och väl komplettera annan behandling av cancer.


Tävling hos Millah

Jag tävlar hos Millah om en valfri köksvåg från Peroett.se
va med & tävla du med =)

film

Kollar på pirates of the caribbean 2 med älsk .. & typ segar sönder.. men ska fortsätta kolla nu . Peace

Tävling

Jag är med & tävlar hos http://lindablom.se/ va med & tävla du med ? :)

sent igår ...

igår gick vi inte & la oss förens vid 5 på morronen .. ( lr ska jag säga idag ) .. jag är skit seg & helt svullen i ögonen xD .. ser ut som en lite kines typ ...  har haft världens huvudverk i 3 dagar nu .. hur länge pallar man detta ? .. tur att jag inte har skola imon asså =P .. Pappa kommer tillbaka till landet Sverigt idag =) ska kolla om han ska jobba imon lr om han är ledig, om han är ledig så ska jag hem & hälsa på honom :) . Saknar min pappa <3 .. men måste dra & kissa nu XD . Peace

spräckt öra..

Självklart ....
är uppe i 16mm på båda öronen.. bara att de vänstra har ömmat som fan .. & nu nyss när jag duschade så tog jag ut smycket för att tvätta... å självklart kommer de blod .. håller fan inte räkningen nu asså . spricker ju varje dag ..'? eller ? .. aja .. va inte så stort sår så hoppas på att de läker fort ^


segis lördag ^

igår va Danne & Emma här å drack lite.. blev ganska sent så är sjukt seg idag ..  har verkligen inte gjort någt idag  .. plockat lite i källan, utan några framsteg xD ..  har inte ens fixat mej än .. känns ju en arning lamt asså ^ . får se om de händer något idag ( förhoppningsvis ) så man kan somna ikväll .. kan ju inte ligga & sova hela dagarna precis .. tur att jag är ledig på måndag =D .. men ska fixa mej nu så hörs vi senare . Peace

Cannabis lindrar neuropati vid HIV

En studie gjord av University of California, San Francisco visar att cannabis kan lindra HIV-associerad neuropati i fötterna. Neuropati är skador i nerverna som leder till smärta, brännande känslor, domningar m.fl. smärtor spontant eller när kroppsdelen vidrörs.

Diabetes, HIV, herpes och alkoholism är några av de vanligaste orsakerna till neuropati. Neuropati kan vara ytterst smärtsamt och kraftigt försämra livskvalitén.

Cannabis lindrar neuropati

I studien som University of California, San Francisco genomförde minskade smärtan med 34%. Studien var slumpmässig och placebokontrollerad.

- Denna placebo-kontrollerade kliniska studie visar att människor med HIV och som röker cannabis har substantiellt större smärtreduktion än de som inte rökte cannanbis, förklarar Donald I. Abrams, MD, UCSF professor i klinisk medicin och som arbetat med studien.

- Resultaten ger bevis för att det finns en mätbar medicinsk fördel av att röka cannabis för dessa patienter.

Studien publiceras i Neurology

Studien publiceras i Neurology och 50 patienter med HIV med HIV-associerad neuropati deltog i studien.

Patienten delades slumpmässigt in i två lika grupper. I en grupp rökte man cannabis medan placebogruppen fick identiska cigaretter.

- Även om antiretroviral behandling har minskat förekomsten och allvarligheten av HIV-relaterade neurologiska komplikationer fortsätter neuropati att påverka en av tre patienter, förklarar Cheryl A. Jay, MD, UCSF professor of klinisk neurologi.

- Det finns ingen behandling godkänd av FDA för behandling av HIV-relaterat neuropati, avslutar Cheryl A. Jay.


skola, a6, strand, källare..

har inte bloggat idag än .. men aah ..
har varit i skolan, sen en lite sväng på a6 & nu sitter jag hemma i källaren :) inter en arning om vad som händer ikväll ? .. om min huvudvärk släpper så kanske man ska ta en öl ^ men vet inte riktigt :P nää men har typ inget att skriav så får väl bjude på lita flum bilder från idag :) . glömde en sak .. har badat i havet me ?asgarv xD shiiit ^

glassar runt lite på stranden =) soft

Sativex (läkemedel med cannabis) mot MS på väg till EU

Brittiska GW Pharmaceuticals plc har läkemedlet Sativex med aktiva ämnen från cannabis. Sativex är redan godkänt i Kanada för behandling av neuropati vid MS sedan april 2006. GW Pharmaceuticals plc har nu kommit ett steg närmare godkännande i EU.

Cannabis är narkotikaklassad men tros kunna ha ett värde vid bl.a. vissa smärttillstånd och cancer. GW Pharmaceuticals plc odlar cannabis under kontrollerade former och har genomfört studier på olika sammansättning av de aktiva ämnen.

Sativex är munspray med cannabis

Från forskningen har läkemedlet Sativex utvecklats. Sativex är en munspray där de aktiva ämnen tas upp via munslemhinnan. Företaget uppger att de flesta patienter kan titrera fram en dos som ger effekt mot sjukdomen men inte gör patienten "hög".

I Kanada är Sativex godkänt för behandling av neuropati vid MS. Nauropati är ofta mycket smärtsämt och annan behandling har inte effekt på alla patienter.

Sativex på väg mot EU

GW Pharmaceuticals plc har nu dragit tillbaka sin ansökan för godkännande av Sativex i EU. Företaget uppger att diskussioner med myndigheterna har resultatet i en tydlig väg för hur Sativex ska godkännas för behandling av MS.

Dr Stephen Wright vid GW Pharmaceuticals plc berättar om arbetet mot ett godkännande av Sativex:

- Vi är uppmuntrade av att myndigheterna ser Sativex som användbart och effektivt och att de accepterar våra kvalitets- och säkerhetsdata som tillräckliga för godkänande.

- Myndigheterna har givit oss en tydlig väg för godkännande av Sativex för behandling av MS. Vi har fått detalierade och konstruktiva guider för hur en sista öppen fråga ska kompletteras.

Sativex mot neuropati vid MS

Företaget uppger att myndigheterna har bekräftat att data över kvalitet och säkerhet är tillräckliga. Myndigheterna anser även att de studier som skett ger statistiskt signifikanta bevis för att Sativex är effektivt för en hög andel av de patienter som lider av neuropati och där annan behandling saknat effektivt.

Innan läkemedlet kan bli godkänt fodras emellertid en ny studie. Den nya studien ska mer exakt titta på ev. placeboeffekt och skiljer sig något i design från vad som är vanligt.


I bilden syns Sativex.

Patienter använder en munspray för att få i sig läkemedlet.

De aktiva ämnena tas upp av munslemhinnan.hungrig istapp

kom nyss in efter ett helvete ... har varig ute i kylan hur länge som helst ... känner jag inte levande längre .. dags & gå & lägga mej i graven typ .. jobbigt som fan..
å så är jag hungrig me ..  galet ju xD

Ämnen i cannabis hindrar metastaser

Cannabinoider är de aktiva ämnena i cannabis och används i många länder för att reducera biverkningar av cancerbehandling. Allt mer pekar på att de också kan motverka cancer. En studie publicerad i Journal of the National Cancer Institute (25 december 2007 online) ger en förklaring till hur.

Biverkningar vid cancerbehandling som cannabis och preparat med de aktiva ämnena reducerar är smärta, viktförlust och illamående. Forskare vid University of Rostock, Tyskland, undersökte om cannabinoider gör det svårare för tumörer att sprida sig och i så fall hur.

Cannabinoider motverkade metastaser

Cannabinoider gjorde det svårare för tumörerna att sprida sig. Det visade sig att de stimulerade uttrycket av TIMP-1 som hämmar en grupp av enzymer involverade när tumörer invaderar annan vävnad.

Forskarna tror att den här effekten kan vara betydelsefull för hur cannabinoider motverkar metastaser. De menar också att effektens potential som behandling bör undersökas i kliniska studier.


Zzz .. omoget samtal ..

Shiit vad trött jag är ..skulle jag lägga mej ner skulle jag slocka deräckt ^ . haha

idag när jag slutade skolan ( va alltså kvar ) så kom Danne sen satte vi oss med rektorn, min menton & den elaka läraren & skulla snacka .. gav inte så jätte mycket.. mer än att jag lackade & Danne med ... & den elaka kunde inte bete sej vuxet någonstans .. ska skriva lite till på den förbannade hantverksorienteringen för jag ska fan ha ett MVG ! får jag inte de av henne så ska jag skicka de till en annan lärare & se vad hon tycker jag ska fan ha de .. har jag bestämt mej så har jag .. har ju fortfarande bara G & jag skrev till massvis .. nää orkar inte skriva mer om ***** blir bara så jäva sur ! PEACE!

Sveriges sämsta skola

Snälla dom är i skolan asså .. den Elaka läraren kom nyss & påpekar att jag inte har jobbat något på hela dagen .. jag har skrivit massvis på den förbannade hantverksorienteringen som jag fick skriva om för jag gjorde den tillsammans med en klass kompis .. men hon behövde inte skriva om! . är de rättvist lr ?!  med lite bilder & sånt så är jag uppe i 3,5 A4 papper nu & jag får bara godkänt .. hon sa nyss me att jag inte fick sitta i klassrummet av någon jävla anledning ?! . pallar ju inte sitta i skolan & slita häcken av mej för att någon ska komma & kasta skit i mitt ansikte & särbehandla mej ! ska göra ett försök till att plugga lite men får inte ens närvaro för jag är här så var är de för jäva mening med att vara här ? ! Fitt skolan verkligen ! ....

öööron =D <3

på väg till 16mm på båda öronen =D .snygg röd finne på ögonbrynet xD

hantverksorientering..... :@ !!#"%!€)"@§£$

den jävla frisör skiten jag satt & skrev hela jävla natten fick jag bara G för .... Säger ju att hon hatar mej .. sån FITTA ! ... skrev hur mycket som helst .. så nu har jag suttigt i snart 2 timmar & lagt till massa jävla grejor .. höjjer jag inte med de jag skrivit nu ska jag fan be henne stoppa upp något i röven ! ..

Fryser ..

Sitter i tråkiga skolan & fryser ihjäl... när jag skulle gå hemifrån & jag bara såg Danne ligga i sängen å sova .. blev ju sjukt sugen på att krypa ner & somna om .. så jävla skönt .. finns ju inte en jävel som verkligen vill gå upp på morgonen ? .. lr ?.. alla hade ju mått mycket bättre av att få sova en timma extra =D . men nu kom den elakaste läraren på hela skolan så måste sluta skriva .. annars tar hon min data .... ha de gott . PEACE

Jag är så lycklig

sitter & lyssnar på bobban & har precis käkat lite yogurt :)
idag den 27;e är de 7 månader tillsamans med den finaste pojken i hela världen <3
Älskar min Daniel så otroligt mycket, går inte beskriva med ord ...
kan inte tänka mej ett liv utan dej. ÄLSKAR DEJ <3

puss <3

Bögröra & Sallad ...

SHIT vad sugen jag är på en sallad men kikättor.. lr en macka med hummus röra ! lr som pappa sa en gång "va?! , Bög Röra?" han hör inte alltid så bra ^^
Galet vad sugen jag ääääär ... :/


Tatueran ringde nyss

Har snackat med tatueran nu & de blir helt ändrade planer =)  lr nää inte helt, de blir ju en zigenare men inte framifrån utan i profil som jag hade tänkt från början . han skickade en skiss som jag ska lägga in på datan & kolla lite mer på. men i mobilen såg de skit bra ut :) snackade om när de skulle bli & han ska iväg på en krysning i helgen så han skulle höra av sej när han kom hem å se vilken dag de blir. & han sa me att han skulle fixa mitt finger :) som ser helt förjävligt ut har ingen bra bild, men de är ju mest för de inte är något att vara stolt över. lr jo de är jag ju.. för de är ju en förlovnings tatuering & jag älskar min Daniel så otroligt mycket. även om våga diamanter inte är så vackra :P haha . men hinner inte skriva mer nu Danne är ute & övnings kör så måste hinna städa klart innan han kommer tillbaka :) ha det bäst alla läsare <3 Peace n Love

bild från senast vi va i Peters studio =D
Pappa Emil & Peter

Värdelös bild på en värdelös tatuering gjord på BBT i huskvarna

Cannabis

har fattat att de va många som tycker de va intressant när jag skrev om cannabis. kommer ett inlägg om dagen en kort tid.
om läkemedel med mera .. PEACE

även gjort en ny kategori som allt kommer samlas i . skicka gärna en länk om du hittar någon som skulle vara intressant så kan jag lägga upp de .

Cannabis kan bli nytt läkemedel mot Alzheimers

Cannabis är bättre än dom läkemedel som finns idag?

Ämne i cannabis kan bli nytt läkemedel mot Alzheimers sjukdom.


Ett aktivt ämne i växten, och drogen, cannabis har visat sig ha potential för att sakta ner utvecklingen av den dödliga demenssjukdomen Alzheimers sjukdom. Forskningen har publicerats i Molecular Pharmaceutics och är genomförd av ansedda Scripps Research Institute i Kalifornien.

Alzheimers sjukdom är en demenssjukdom som idag inte går att stoppa. Den går att lindra och det går att fördröja det fruktade slutet något. Varje typ av behandlingen med potential att stoppa sjukdomen är därför ytterst signifikant.

Ämne i cannabis inhibiterar AChE bättre än propidium

Ämnet stoppar enzymet AChE som tros vara betydelsefullt för bildningen av amyloidplacket. Det är inte helt bevisat att placket i hjärnan orsakar Alzheimers sjukdom men placket är nära associerat med sjukdomen.

Forskarna tror att ämnet eller syntetiska varianter kan ge möjlighet till nya behandlingsmetoder:

- Även om vi självklart inte talar för användningen av illegala droger ger upptäcken övertygande bevis för att ämnet inhibiterar AChE kraftigt och kraftigare än övriga tillgängliga AChE inhibitatorer, berättar Ph.D Kim Janda vid forskningsinstitutet Scripps Research som publicerat forskningen.

- När ämnet jämfördes med propidium, som är en av de mest effektiva kända inhibitatorerna, visade det sig att ämnet i cannabis fullständigt blockerade den negativa effekten av AChE medan propidium inte klarade av det.

Forskningen har också visat att ämnet är tydligt mer effektivt än de två läkemedlen donepezil och tactrine.

 Fafnir.. lets get tattooed

Tänkte göra lite reklam för min farbros (Peter) studio där min kusin (Emil) jobbar som ska gadda mej =)hantverksorientering

Jag har suttit & skrivit hela kvällen ... får jag inte MVG så kan ju skolan dra åt helvete .. skrivit & läst i typ 4-5 timmar ... & jag har läs & skriv svårigheter som skolor ska visa hänsyn till .. hoppas att dom gör de då .. för hjälp mej har dom ju inte gjort som tydligen är en lite regel på när man har de på papper ..
hade skrivit om florist med en klass kompis men fick göra om å så ont i huvudet som jag har nu är inte värt om jag inte får MVG ... fast den läraren värkar inte tycker så bra om mej så hon kommer ju säkert sätta IG på mej ....
nää nu ska jag gå å lugna nerverna lite .. HEJ

plugg plugg plugg

bjuder på lite porr?

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

död...

värsta dagen i mitt liv .. har inte ätit mer än en liten macka .. har gått hela dagen ... nu är jag helt yr & de känns som jag ska svimma .. trillade nästa ihopp på bussen innan med .. pinsamt ... har shopat lite idag med . men orkar inte ta kort nu .. orkar knappt skriva ... Peace

TÖJ DIN PUNG!

vad säger ni ? töjd pung .. de är ju vackert .. ! hmm.. nääh

Gorbys fittpirog


repris


Anna sjunger fint, en underbar repris =)


från kokande vatten till snö på 1sec


då jävlar är de kallt ..
-30

Emma föddes utan en vagina

Emma föddes utan en vagina <---Klicka


Måste boka NU!

ett jävla tjatande på mej ... men jag är så jävla nervös .. jag ska fan tatuera mej! & den kommer bli stor!! sittningen kommer liksom ta 3 till 4,5 timmar ! .. fast jag har inte bokat än ^ måste ju se till att ha lite fickpengar med så man kan shoppa lite i Stockholm =) ska ringa Emil nu i veckan ( tatueran / min kusin ) å kolla vilken helg de blir =D shiit asså jag kan inte fatta de ! PEACE <3

Cannabis dödar cancerceller

fick just veta att cannabis dödar cancerceller, vetenskapligt bevisat .

A new study published in Nature Reviews-Cancer provides an historic and detailed explanation about how THC and natural cannabinoids counteract cancer, but preserve normal cells.

tyckte de va lite ballt ^


just google it "cannabis kills cancer cells"

fint? fult? hett? skabbit? lr sexigt? vad tycker du?


^ vad ska jag skriva ^

sitter & kolla massa bilder & roliga klipp med älsk :) va jätte nyttig innan & käkade jätte nyttig mat.. pizza xD fast de va sallad på ju så de va väl ok då .. ?
hmm . har inget att skriva typ .. & jag har inget att göra .. har tränings värk me så orkar inte göra så mycket .. kanske blir till att töja mitt vänster öra lite .. de har ju stått still på 14mm ett tag :P haha
PEACE
heta rumpor ;)

nu ska jag & älsk ut & gå .. hoppas på att lyckas gå fram ett sexigt ass snart .... Peace

min tattoo

för er som är nyfikna på vad jag ska gadda :)

ett smak prov bara . ni får inte se mer förens den sitter på mej :)
ska boka tid nu i veckan, tror jag :)

bite the nipple


God natt.

Snygg utan bröst ?

Jag älskar verkligen bröst . tycker de är vakert som fan , äkta som oäkta.. men brukar ha svårt för tjejer "utan" bröst, men börjar tycka de ser helt ok ut. iaf hon :) så här har ni. en tjej med små bröst

i love dreads
lite sugen igen ^ men vet inte riktigt , måste spara hår ett bra tag till isf så har ju tid att bestämma mej :)

Tattooed

kan inte fatta att jag ska åka & tatuera mej .. hela överarmen =D & den ända tatueringen jag har är en liten diamant på fingret ^ & på fingret är man ju mer härdad än armen ? .. kommer göra skit ont ju :s .. måste fixa min lilla diamant me .. dom på BBT va ju helt värdelösa.. inte en linje som är rätt :( .. å de är en förlovnings tatuering..
men ska kolla på film men min underbara pojkvän nu :) . Peace

NOT ALONE !

Haha =D Danne, Danne & Emma kom nyss .. tog typ bara 30 min :) denna gången iaf .. :P  men ska kolla på en kass film som fick mej att nojja igår .. "the unborn" fick för mej att mitt ofödda barn skulle komma & besöka mej .. men har inte hänt något än så får väl hoppas på att de inte händer något.. Hahahah . PEACE

Fitta ..

å vad fan kan man göra när man är ensam i en källare... ?
Danne drog för ett tag sedan  .. han sa att han bara skulle vara borta en liten stund .. men de vet man ju hur de blir med de .. plus att jag fick ingen förvarning lr något .. hade han sagt något innan hade jag säkert kommit på något att göra ..
kul att jag känner ångesten i bröstet med .. fast har känt de i någon timma så får hoppas på att de inte blir något av de..... måste sysselsätta mej ... nää pallar inte skriva mer skit nu .. Peace

200kg fett.. jag måste banta

Jag tror jag har seriösa problem asså ... jag blir sugen på något gott att tugga på när jag ser tjockisar ..
asså inte när jag ser smäll feta meniskor  .. men mulliga & tjocka ....
brukar man inte få en tankeställare .. typ ... jag vill aldrig se ut så... ist för att ..
"ÅÅåååh kolla en tjock kille, ska vi gå & köpa godis ?!" ....
Shiit..

vill aldrig någonsin väga över 60kg igen ...
är så godis sugen jämt asså ... vill verkligen ha godis godis godis ..
men vill bli smal ju ?!
hur ska de gå ihop ? .. FUCK !

Pyntade öron


16mm & vila .. dock är mitt andra öra bara 14mm så ska töja upp de så jag får samma lika dana =D

16mm


en liten present till ^^
uppe i 16mm så ska vila länge nu & ta de jätte lungt när jag klättrar upp mot 20mm =D

Massa nya grejor! & ett extremt kuvert! blir ju galen =D

firat mej idag då & jag sa att jag inte ville ha något speciellt men fick massor ändå ^

2 super fina toppar som jag fick av min underbara pojkvän :) <3 inte så jätte bra bild men kommer mer på dom kan jag lova . kommer aldrig vilja ta på mej något annat ^

En Tjock tröja från Dannes söta päron :) skit gosig :)

dålig bild men har ingen digital kamera ... en 2-finger ring från syster & familj :) diggar ugglor som fan, har planerat att köpa ett passande halsband =D

raggsockor från mamma :) Älskar raggisar ^

filt & Kudde från Mamma :) gosigt värre ;)

lite dusch & kräm grejjor som luktade massa gott , från Mamma .
Hoppas jag tål dom :S

Sist & ABSOLUT INTE MINST ! ett kuvert med 300kr från Mammsen ..
.. & ett med 500kr & en lapp ... där de står ...
..Grattis Mimmi
Jag har pratat med Emil & bestämt att du ska åka upp till Stockholm & tatuera in en zigenare.
Denna sittning tar cirka 3 till 4,5 timmar.
Emil jobbar på lördagar numera så att vi kan följa med upp.
Betalningen fixar jag (din älskade pappa) med Emil. tele 07......
Din uppgift blir att prata med Emil när de ska bli av & vilket motiv du väljer.

från Pappa med blivande =D
BÄSTA PRESENTEN NÅGONSIN .. är sjuk nervös ^

Tack för alla gratulationen & fina paket <3 är super nöjd med allt! . Puss & kram !

Du är bättre än livet!

Bara för jag älskar dej så sjukt mycket <3
Min finaste i hela världen, finns ingen bättre än du!

Älskar dej Daniel Appelberg. Puss

RED HAIR!

sitter med färg i håret nu :) har typ missat massa ... har så tjockt hår & nu börjar de bli långt så räcker inte med ett paket längre ... SURT SOM FAN ... jag är ju inte gjord av pengar precis så får väl se när näste färgning blir .. å vilken färg .. bilbligade med brunt ^ måste inte färga lika ofta men diggar rött ju ;) fast de är ganska många som har rött nu ... hatar att vara som alla andra ..

gammal bild när jag färgar rött xD

min sista dag som 18 år..

jahopp ^ idag är min sista dag som 18 år ... imorgon blir jag 19 .. ska hem till världens bästa pappa & äta gott ^ hoppas inte på för mycket presenter bara , önskar mej inget speciellt . vill bara tatuera mej typ . haha :) sov hos min syster från igår tills idag, så fick träffa hunden & barnen . dock så har jag skit ont i ryggen för jag sov på en liten soffa ^ sen världens träningsvärk .. va på gymmet både igår & idag . fast ganska skönt att känna att man gör någonting ^
nu sitter jag hemma hos älsk & bara tar de lugnt sov inte så mycket inatt så är skit trött . men ska dra nu. HA DE BÄST . PEACE

HAHAHA en jävligt trött mej :)

& den lilla hundisen

ungdomsomtagningen , gym , fika

va på ungdomsomtagningen idag & beställde tid så ska vara tillbaka där om en månad typ ... & måste betala 650kr för ett preventivmedel .... trodde de skulle kosta ungefär hälften så mycket . SJUKT LAMT ! . efter de gick jag & gymade i någon timma .. sen fikade jag med pappa . & nu sitter jag hemma hos Danne som är sjukt sur .. får se om de går att prata med han lite senare kanske .. annars får jag la ta mitt pick & pack å åka ? .. aja orkar inte skriva med nu iaf . HEJ!

RED HAIR!


måste verkligen färga håret ... ser ju för jävligt ut nu ... Blööäää ! GOD NATT. Peace

the evil eye!


Charlie bit my finger!


DAGENS BÄSTA!

Så jävla underbar <3 älskar hans ögon precis när han hör att de är bobban :)

ser ut som en lite ängel med reggae i öronen :)

livet blev lite roligare en stund


& en klassiker <3

plock , sug & ont

har precis plockat undan & dammsugit massa .. dock känndes de inte som en bara ide idag ... har 100 gånger så ont i ryggen nu .. igår när jag gick & la mej försökte jag massera mej själv lite å trodde att de skulle funka ? .. känner mej typ döende idag ..

......

allt sjunker hela tiden .. å jag sjunker som en sten.. snart är jag ju fan nere på botten igen .. tur att jag är ledig imon för skolan är inte precis en plats som får mej att må bra .. ibland känner jag att de skulle vara skönt att åka hem till pappsen .. men de är så mycket i de huset .. massa minnen & så är de något mer som inte känns bra någonstans .. en skit jobbig känsla som inte går att förklara .. saknar min familj jämt ... men vi är ingen familj längre .. åker jag hem så är de bara jag & min underbara pappa , ingen familj .. utan Jag & Pappa bara ...

Plugg & fix

satt på lunchen & skrev klart hantverksorientering så imon är jag ledig =D . soft som fan :) snackade nyss med rektorn & bestämde att jag ska gå som vanligt fram till lovet & sen får vi se hur vi ska göra .. tror fortfarande jag ska hoppa av till sommaren .. men bara om jag får ett jobb annars tag jag ett halvår till & finns de inget bra då heller så kan jag lika väl gå ut skolan ^ :) orkar inte skriva mer nu har engelska & ska snart till skolsyster på hälsokontroll så ha de . PEACE

Fuck Life

shiit vad allt känns meningslöst .. fattar fan inte hur folk tänker längre .. fattar inte hur jag tänker längre .. kan inte tänka på annat än Sandy typ .. har inte större lust att fira min födelsedag utan henne .. inget känns bra längre ? eller ? .. fan vet inte varför jag skriver .. lr vad jag vill få ut av detta .. säger bara ... FUCK LIFE !

Tävling på min systers blogg <3


"Jag tävlar hos Sara om ett presentkort på 200 kr från Welovebeauty.se - en sida med Billig hårvård, för män och kvinnor!”


glömde bort min födelsedag

har kolla klart på alla avsnitt av tusenbröder :) satt & lipade ena stunden & va skit arg andra , Haha . helt underbart verkligen :) .
Pappa ringde nyss med & frågade hur vi gör på lördag & om jag kommer hem ^ hade totalt glömt bort att jag fyllde år xD bara några sekunder innan vi skulle lägga på så bara blev de svart i hela källaren :s va en propp som hade gått , höll fan på att skita ner mej , pappa måste ju undrat vad jag sysslade med , va sjuk förvirrad i slutet av samtalet & fattade knappt vad han sa .. haha :)  men nu har vi fixat de iaf så man ser något här nere , de första jag gjorde va att tända massa ljus så den mysiga stämningen försvann ju nu när allt funkar igen ^ men ska tvätta av mej sminket & fixa lite sen blire de nog till att krypa ner under täcket & försöka sova . ha de gött ! PEACE

fuck allt ..

lagade mat ist & skiter i ungdomsomtagningen ... tar de imon ist :) stänger ju så förbannat tidigt :S
är verkligen helt förstörd i kroppen .. Bläää
hoppas älsk kommer ihåg att han lovat att färga mitt hår ^^ annars får jag göra de själv någon annan dag

fuck life ..

..

kom nyss hem från skolan .. ska snart till ungdomsomtagningen .. va stängt igår när vi kom dit .. så lamt att de bara är öppet på dagarna & inte eftermiddagarna med tanken på att de är för ungdomar som går i skolan ?! de är fan dåligt ... men orkar inte skiva mer .. kommer kanske något inlägg senare .. Peace

fan..

när fan tar de slut ... orkar inte ....

frosseri..one of the deadly sins

sitter & käkar flaming hot cheez cruncherz & dricker cola & kolla på massa klipp med älsk . =)

dåligt

hej ... jag mår inte se bra just nu så kommer antagligen inte blogga så mycket , men ska försöka så mycket som går .. bye

idiot fail 2010

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Dagens Fetton ..
säger bara en sak .. hjärtattack

Fail Polis

Fan va illa .... först trillar en polis ... sen TAPPAR en polis sin PISTOL ?!  rickigt illa ..
fast de är ju i Rumänien  ..

HAHAHA kul

Massa massa silvertejp + en snubbe = ?

DJ

4 år ? grym kille asså ^

hej

har varit ganska kass på att uppdatera men nu kommer de något iaf :)
dag har jag & Älsk varit lite på a6 .. sen lagade älsk massa god mat , å efter de så träffade vi Danne & Emma .. vi kollade lite på någon cp film :S hal knäpp ^måste kolla på hela någon gång asså ^ tror inte den är så bra , men kul att kolla på ^ ..
sen när jag & älsk kom hem fick jag världens städ nojja så har dammat av de mästa men kunde inte damsuga efter som resten i huset sov .. & nu ligger jag i sängen med älsk & myser lite så ska dra . ha de PEACE

Jag Älskar Dej

Hihi, Kolla vad lite jag hade töjt ^de va ju som små som gjorde ondast xD

Älskar dej Daniel .. du är den bästa pojkvännen , Bästa älskaren , Bästa vännen & bästa fienden ..
DU ÄR DEN BÄSTA AV DOM BÄSTA !  Älskar dej något grymt mycket.. de går inte beskriva med ord .. du är för bra för att vara sann .. <3

stretcha mej !

hejsan :) . mitt höger öra känns som de har slutat stretcha sej ? . vill de inte bli större nu lr ?.. känns verkligen stopp men de gör inte ont lr något de bara är stopp ? .. kanske är för jag har stress töjt så mycket ? .. hoppas de försvinner tills imon iaf .. vill ju sätta i något snyggt ^
Jag, Älsk, Danne & Emma sitter & kollar vi på en Dokumentär fast jag har spelar massa på älsk telefon & känner mej så sjukt osocial & nu ... bloggar jag .. :p . så måste typ dra nu å inte gömma mej här bakom skärmen .. ha de fint PEACE

hela daaaaan :)

hej bloggen ! . har inte hunnit blogga idag ... har varit i skolan sen hem till älsk & va skit trött så somnade en stund på soffan .. sov skit dåligt i natt igen ... vaknade flera gånger av känslan att något va fel typ .. aja .. efter min lilla tupplur på soffan så blev de att käka lite sen glo på tv & bara segade typ ^ sen skulle älsk ut & övnings köra & då passade jag på att fixa till mej lite . har ju varit hemma hos Pappsen & hans blivande & käkat jätte god efterlängtad tacos =D  dock stannade vi inte så länge men får åka dit snart igen :) pappa sa att han hade en svarv ;)  så har större chans att göra trä tunnlar/pluggar :) men orkar inte skriva mer . ska vara lite social mot min älskling nu . PEACE

kommer ju inte göra något som ens kommer likna detta men men xD

Godnatt igen

tror jag ska kolla på Tusen Bröder nu & krypa ner i sängen ^ Älsk sitter & kollar på massa Youtube klipp så måste med roa mej lite . God natt kära läsare . One Love

new size again, 16mm

New Size :) inte riktigt igenom som ni ser, ska ta de ganska lugnt men efter helgen är ju nog uppe i 16mm & då ska jag låta öronen vila ordentligt & köpa några söta tunnlar lr kanske göra några själv när pengarna har hittat till kortet :) Peace

segis mej

lagom seeeeeg . Emma, Danne & Anton gick precis ska nog sova snart . sket i att kolla på filmen & höll på att fixa med alla mina bilder ist ... är fortfarande inte klar .. SÅ JÄVLA SEGT ... ska typ kissa , borsta tänderna & tvätta av mej lite .. sen blir de nog sova ... se hur de går inatt ^ är hungrig med men va fan inte alls länge sen vi käkade tror jag inte ^ måste ju vara något fel på mej xD . fast har lärt mej att de är bra att lägga sej hungrig om man ska gå ner i vikt ^ ska väga mej imon i gen å se om jag ligger över lr under 55kg .. men nu måste jag jalla lite till toan . PEACE

Städat & en liten bit ... DRA ÅT HELVETE

har städat massa , sen kom Anton , Emma & Danne , blev precis klar ^ känner maj så otroligt fräsch nu me . osminkad & mjuk brallor xD . Danne satta precis på en film ... Samma film som alltid ... så jävla tråkigt att kolla på samma sak hela tiden ..


Är ganska trött på er som håller på & kommenterar mitt liv.. klankar ner på allt jag gör & hur jag ser ut för jag "stjäler" tydligen allt från andra .. nu för tiden kan man inte göra något utan att någon ska hålla på & klaga...
fjolligt att vara anonym , men kan ju bara tänka mej vem de kan vara .. de som är så jävla töntigt är att tjejer som ser ut som alla andra & beter sen som alla andra härmar ju inte någon annan för dom kommer ju på allt själva , för tröga för att fatta att de finns över 1 000 andra som ser exakt likadana ut ... medan jag inte vill se ut som alla andra & har en lite egen stil , finns ganska få som liknar mej i stil & så men tydligen är de ju jag som "stjäl" mitt utseende ? tycker de är så löjligt ... ni som tycker så förbannat illa om mej  kan ju komma med något bra ist för att hacka på mej dang in & dag ut .. säger inte att jag är bättre än alla andra men fan så mycket bättre än er som tydligen inte har något liv överhuvud taget som spenderar all tid på mej . känner mej lite hedrad men de räcker nu. skaffa er ett liv ist. 
PEACE


This is for you

Öron ! SÅ JÄVLA UNDERBART <3

Kollade på massa massa pluggar till öronen & blev skit sugen på att göra själv :) testa med lera först & om jag tycker de är kul så ska jag nog köpa mej en lite svarv & svarva trä pluggar. om jag blir duktig på de så kanske man skulle kunna börja sälja lite. hade varit underbart , lära mej typ hon man gör med sten & sån senare  =D
beautiful ears
lite bilder som jag har stulit från One Tribe med mera :)
solig seg dag ^

Jag & älsk har precis varit ute på en promenad i de underbara vädret , massa sol & himlen helt klar :) ska snart ta hand lite om mej sj , men en ansiktsmask å lite annat . har sovit dåligt som fan inatt så behöver en lugn dag känner jag ...  vaknat hur många gånger som helst.. så är lite lagom sliten . hoppas på en bättre sömn nästa natt.

håller på & sorterar lite med mina bilder på datan .. shiit jag är verkligen beroende av bilder . har flera tusen ... detta tar ju en evighet ... men ska dra :) ta hand om er . PEACE

dröm håret


Jag vill ha långt hååår ! ... hade ju varit helt underbart med hennes ! hur fint som helst , typ dröm håret ^^
PEACE

Nålar i min ansikte

ska man kanske pierca sej igen? & vart isf ? vad tycker ni :)
är inte riktigt säker på om jag ens kommer göra något .. kanske bare är ett av mina dagliga galenskaper ^
TACK FÖR SVAR

jaaaaa ! jag vet att allt är snätt men de skiter jag i .. paint lix ^peace


har haft ...
ögonbryn 3 gånger
näsa 2 vinge 1 septum
kind en sida bara
& massa runt hela munnen lite då & då


bilder på mej med olika piercingar
hade inte på alla men lite

skit god mat

har precis käkat :) jag & Älsk gjorde SKIT GOD MAT ! .. helt perfekt sås verkligen :) har säkert gått upp några kilon nu xD jag som va så nöjd i morse när jag ställde mej på vågen, va nere på 55kg.  men nu ska jag kolla om jag hittar några roliga klipp att bjuda på . ha de gött ! hörs snart . PEACE

Snart ska jag gå hem ..

sitter i skolan & vill bara hem .. saknar min underbaring Daniel .. men ska snart så gå :) slutar efter datakunskapen ! känner mej så jävla duktig när jag går till skolan på morgonen .. så idag snart ska jag gå hem me :) fast kanske inte varje dag .. brukar bli så seg av att sitta i skolan ^ men ska ut & ta lite luft nu . PEACE

självmord video

detta är de värsta skämtet men kan göra ... de är inte ens kul egentligen ^^ men lite kul att kolla på ändå ;)
Jens visar verkligen att han är en äkta vän , ställer upp som fan..

Vanita = Matte Lektion

sitter & har matte lektion ^ men vet inte som man ska kalla de för de ? ... vi sitter hela klassen & kollar på lyxfällan. med Vanita ... de är tydligen matte ? ...

har aldrig sett någon som är så inne i en dröm värld  ! .. de är fan sinnes sjukt ..
ingen ekonomi över huvud taget ...

skolan idag ...

god morgon .. idag är jag skit seg .. somnade inte förens vid 3-4 inatt ? .. men har duschat & tagit på mej kläder nu iaf så ska sminka mej lite snabbt & sätta upp håret sen promenera iväg .. Älsk ligger & sover ^han ligger verkligen skit konstigt , tror jag ska väcka honom lite så han kän lägga sej på ett annars sätt för de ser ur som han är på väg att bryta nacken lr någon ^.. men nu hinner jag inte sitta här å skriva massa , höres senare. PEACE

God morgon detta måste ni se!!!


KOLLA VAD HAN NOJJAR SOM SOVER !
fatta att vakna så.. hjärnan hänger ju inte med xD

godnatt alla kära läsare

kom nyss hem .. är trött , hungrig & kissnödig .. ska lösa 2 av problemen iaf ^ upp & kissa sen sova . måste ju upp tidigt så jag kommer i tid till skolan .. har ju bestämt mej för att ta morgon promenader me så får ju se till att vara på hugget ;) . ha de gött ! PEACE


inspiration

14mm

skrev inte de innan . sorry glömde ^^
14mm ( öronen )

Nya Öron :)


första tunlen :) ska vila mina öron ett litet tag <3

ny size här med ^ kör med vitt igen =D

I´m Gay

Hahahhaha ! . så jävla kul ^

tänk om de hade varit hans pappa ist ? ... han hade ju skjutit honom :O

god natt

imorgon är KANSKE min sissta dag i salongen på stan så ska sova nu så jag kommer upp. ha de gött. PEACE

ass tattoo

Äntligen klar =D

skojjar bara
efter som jag inte hittar något liknande som planerat å de fins folk som gnäller på förra bilden så får jag lägga upp denna med ^ ass tattoo ..
jag ska KANSKE ha något kul på skinkan i framtiden men först ska jag göra min älskade gipsy

Hahahaha

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

saknare dej ... <3

saknar dej ...
har 2 foton som jag ska sätta upp senare på min söta älskling ... saknar henne så sjukt mycket .. min älskade Sandy <3 hoppas vi ses snart igen <3 saknar dej min underbara ängel <3

patetiska

känns så jävla skönt att de är ett flertal som läst vad som står på min Facebook . & är några stycken som har skrivit privat till mej  å sagt hur patetiska dom tycker E & A är .. har hört hur mycket som helst verkligen ^ de värmer verkligen ! så skulle vilja tacka er för ni är så äckligt omogna =D
hade skämts som fan om jag hade skrivit något som detta xD ..
pinsamt ju .... shiiiit

å min mamma "Cinna" så söt är hon ^

tack <3
http://dadooron-ron.blogspot.com/
http://miichaelaaaa.blogg.se/
http://neccin.blogg.se/

pissig skola & stor saknad

vill bara hem ... funderar på att gå tidigare ... min skola är verkligen sjukt seg .. helt komplätt värdelös .. men snackade men rekton innan & min mentor & vi kanske ska göra ett personligt schema till men för tror jag hoppas av till sommaren. fast vet inte ^ går de bra så fortsätter jag plugga ett tag till men om de är lika sugit då som de är nu så blir de ju till att söka jobb ist ^

Saknar Sandy som fan ... har tänkt på henne hela dagen verkligen .. & så är jag van vid att vara med Danne varje minut så känns sjukt tomt utan honom me .. Saknar mina Finaste , fast på 2 olika sätt .. Danne kommer jag ju träffa senare ikväll men Sandy är bort & kommer alltid vara ..  de är fan sjukt vad jag vill vara med henne nu ... <3
PEACE

Home <3

ganska sorling att vara omringade av omoget folk .. tur att jag har planerat min framtid i en annan del av världen .. har typ inget att skriva... sitter & har engelska & har precis översatt en låt "Home" tycker den är helt underbar . skönt att tänka på annat ibland & de lyckas jag verkligen med när jag lyssnar på denna låten ..

Let me come Home
Home is wherever I’m with you
Let me come Home
Home is when I’m alone with you

skolan

BRAAAA ! . öven en halvtimma in på lektionen & läraren gav mej precis en uppgift xD

Godmorgon promenad ^

tog en morgon propmenad till skolan idag :) dock blåste de som fan & va skit halt halva vägen... men ska försöka gå till skolan ist för att ta bussen så man får röra lite på sej :) .. & allt är som vanligt i skolan .... finns ingen frukost att köpa :P men nu kan jag inte skriva mer .. har matte lektion .. tydligen ?!?! .. ingon som gör något typ .. SOM VANLIGT .. ganska onödigt att gå till skolan då .
PEACE

jag är sugen på någon ass tattoo .. men vet inte riktigt vad jag är sugen på ^^

tipps till vikten

gammalt klipp med tipps för dej som vill gå ner i vikt ^

jag kan ju inte hålla sånt här ... men kanske någon annan .. kan ju se till att hålla något kanske .. men frukost kommer bli svårast tror jag .. speciellt när jag alltid sover hos Älsk .. han går ju inte i skolan så han går ju inte upp på morgonen & e inte riktigt min grejj att ställa mej å rota i ett kylskåp som inte är "mitt" ^ plus att jag brukar inte ha tid att fixa något ...  ganska surt ibland :P

gymet + pizza ?! WTF

sitter i källaren med Älsk ^ har varit & tränat idag :) va verkligen as gott.. tränade i typ en timma sen satt jag i bastun nästan en halvtimma ^ fast jag har syndat idag me .. när jag väl va duktigt & tränade .. så käkade jag pizza nu på kvällen ... men men får ta igen de någon annan dag . kanske ska träna med Yonna imon om jag pallar .. är ju första dan i skolan imon me så kommer kanske vara lite lagom seg .. :P men ska dra nu , ska meditera med Danne ! PEACE

favorit i repris


=D Vad jobbar du med ? ..
skönaste svaret

Should Be legalized


tycker denna låten är lite rolig ^

Should Be legalized

I love the way you lie


......

sitter å sippar på en öl :) hade ju lite kvar sen nyår ^ ska snart ut & köpa cigg .. Dannes humör är helt sjuk verkligen .. han har inte rökt på flera timmar.. orkar ju snart inte med honom ^ hahah joo , älskar ju honom så orkar nästan alltid ^

ikväll ska jag .... inte en arning .. ta de lungt .. kommer nog några hit om inte vi ska ut ? inte en arning .. men ska nog ta de lungt iaf ^ men ska kila nu ! PEACE

Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta

Sankar min ängel .. <3

allt känns så fel .. känner mej helt tom i kroppen att veta att du inte finns mer ... du har alltid funnits där för mej .. när jag har varit arg, glad , ledsen lr vad som helst så har du alltid varit där .. jag minns när vi stack hemifrån tillsammans & bodde på Dalvik ^ bara för Lady (en gammal hund vi haft, som flyttade in tillsammans med pappas tjej) & du bråkade jämt . jag gick & bar på 3 stora tunga väskor med hund mat & kläder, & ett koppel med dej i andra handen ^

vi har gjort så mycket tillsammans .. & nu kan vi inte göra om något.. är glad för alla härliga stunder vi han ha tillsammans .. men är så sjukt ledsen att de aldrig kommer komma igen ...

har inte vågat åka hem till pappa än ... kommer nog bryta ihop totalt .. varje dag när man kommer innan för dörren kommer de en överlycklig hund springandes emot en & hälsar & men känner sen så välkommen .. men de kommer aldrig igen ..

när jag va ute & gick långpromenader med dej på kvällarna kände jag mej alltid så säker även att du va världens snällaste som aldrig skulle göra någon illa ..


har för mycke minnen med dej för att kunna skriva ner ...
SAKNAR DEJ ... hoppas du är på en bättre plats nu... Älskar dej .. kommer aldrig glömma dej

Dåligt av mej

Hejsan .. sorry att jag inte ha bloggat men har inte mått så bra med tanken på vad som har hänt .. men kännde att jag måste skriva något nu ...
sitter i källaren men Danne, Danne, Emma , Anton & Melina & kollar på Shottas .. är sjukt trött kommer däcka så fort jag lägger huvudet på kudden typ :P .. men ska fortsätta kolla nu . PEACE

Saknar dej

sitter hos danne .. har gjort de hela dagen .. tänker på sandy hela tiden ... saknar henne något sjukt mycket ... hoppades på att hon skulle vara me på min födelsedag ... inget kommer någonsin bli som förr ..  Älskar verkligen henne över hela mitt hjärta ...

min underbara ängel .. kommer aldrig glömma dej <3


här sover hon ... va skit jobbigt men hoppas hon hade de mycket bättre nu ... så många tårar som har runnit igenom hennes päls idag ... kan inte fatta att hon är borta .. kommer aldrig träffa något bättre än dej .. <3 saknar dej så sjukt mycket ..

Vila i frid <3#@!#*+

kollar på film med Danne, Danne & Emma .. är skit trött & hungrig .. är verkligen inte taggad för imon ... de kommer vara den värsta dagen i mitt liv ... hatar fan mej sj ...

Tävling !

är med & tävlar om en Själv-Försvarsspray!
tycker de är ett måste i handväskan!
gå in & tävla du med!

Tävling med Lovebox!

kriistiinjonsson.blogg.se


Sliten ..

sitter hos danne nu & är typ helt förstörd .. har lipat hela dan typ .. ska upp imon vid 8 så jag hinner vakna lite innan jag ska till veterinären ..  tror de kommer bli så att Sandy lämnar oss imon ... jag fick henne att äta lite till sen .. men inte mycke .. äckligt att se kramperna som hon får när hon andas .. men ska vara lite social Danne & Emma kom för ett tag sen . PEACE

Cancer..

Igår när jag hade gått & lagt mej kunde jag inte sova .. kändes som något va helt åt helvete fel .. låg med världens ångest i över 2 timmar & bara grät ... men visste inte vad felet va .. bara att något va fel ! ... å jag hade rätt ..
idag på "morgonen"  när jag hade vaknat såg jag att jag hade 3 missade samtal & ett röstmeddelande från pappa så kollade va de va .. han sa att sandy va jätte sjuk & äter ingenting längre .. så har varit här hemma med Sandy hela dagen & hon har gått ner jätte mycket i vikt & rör sej knappt .. fick henne att äta ett chips & en liten liten korv bit men sen ville hon inte ha mer .. hon ska in till veterinären imon kl 10 så får vi se vad dom säger .. idag är antagligen min sista dag med min underbara "lillasyster" .. kommer inte klara mej utan henne .. vad ska jag göra utan min underbara hund sandy ...

minns första gången jag träffade henne .. som va så liten så man kunde bära henne & hon va jätte rädd för hon va född på en bilskrot & de va där vi hämtade henne & hon va inte alls van vid massa hus & människor som gav henne så mycket uppmärksamhet .. innan hon kom till oss käkade hon snabbmakaroner i en stor hink med sina sysskon, Mamma & Pappa sen bara hamnade hon vad ett hus där allt va så annorlunda ... hur vi kom på att hon skulle heta Sandy va att hela familjen hade kollat på filmen Grease & hon va sandig i pälsen när vi fick henne .. min första promenad med henne fick jag bära henne halva biten för hon va rädd .. & va gick kanske bara 200 meter ..

lr hennes första vinter ..hon skuttade runt i snön & jagade snöflingorna & va helt galen .. skit söt verkligen ...
lr hennes sätt att sitta på är nog de gulligaste jag har sett .. hon sitter snett på röven .. lite slappt & skit gulligt ..

minns när jag Pappa & Sandy va & badade i Vättern en lite lagom tråkig dag en sommar.. de va äckligt varmt & ingen sol så tänkte att de inte va så många som badade så va hade lite större plats för oss själva ^
& Sandy bara vägrar att gå ner i vattnet .. men efter ett tag så gick hon i iaf å kom på hur skönt de va att bada :) ... sen blev de gråare på himlen & de började oska så vi skulle gå upp till bilen men de fanns de ett till problem .. att få upp sandy :P nu vägrade hon komma upp ur vattnet ist , bara för hon tycke de va så skönt ...

älskar min hund mer än livet .. vet inte hur jag kommer klara av att hon lämnar oss .. blir de inte imon så blir de snart .. men de är ju de bästa .. så hon inte lider ..  men ska dra nu, måste mysa med Sandy plutten .. PEACEblää på mej ...

sitter & kollar lite på south park med Danne, Danne, Emma , Anton & Melina nu .. mår lite lagom dåligt ... har varit yr typ hela dan .. lr hela eftermiddagen iaf .. ser typ konstigt , som om allt är en dimma :S vad är de för fel på mej ...
AJAAAAAAaaaa ...
tror inte de händer något mer idag .. alla ligger typ å halv sover här i källaren ^ & jag är på allmänt dåligt humör ... så får nog sluta skriva nu .. känner ju att ångesten är på väg igen ... piss & skit


ingen rubrik ikväll ^

Måste bara säga detta :) min data är på igen =D de är den förbannade laddaren som slutar fungera ibland ..
så imon (lr senare idag om jag orkar) så lägger jag upp bilder på kläderna som vi köpte idag :) om jag råkar glömma de som jag ofta gör så kommer jag antagligen lägga upp en bild med något på dom närmaste dagarna .. får se helt enkelt ..
nu sitter jag hemma hos älsk å har gjort de ett tag .. ENSAM ! ... Danne är ute lite & dom va full bil så jag kunde inte föjla me ... tror de inte de skulle ta sån här lång tid .. ganske tråkigt att sitta här .. men men :P kollar ju efter olika spa i jönköping så har ju något att göra iaf . men har inte så mycke mer att skriva .. skriver mest för jag har tråkigt ^ HA DE BÄST ! PEACE

VAXNING PÅ G ?

NU vet jag vad jag ska unna mej sj ! Kanske :P ..,
ska gå & vaxa mej massa lr ansiktsbehandlings grej & kroppsbehandling .. har inte råd med allt .. men måste göra något av de :P vad ska jag välja ?!

Fast är sjuk sugen på något permanent typ Brasiliansk vaxning + hela ben lr Hollywood vaxning + hela ben men vet inte om jag vågar :S kan ju testa några gånger XD fast hade ju varit soft om jag gjorde EN GÅNG PERMANENT ist för att göra om de flera gånger..  

ler bad tycker jag låter lockande me :) vet inte om de finns i Jönköping dock .. fast de vet jag ju inte om de andra heller :P men ska kolla runt lite ^fyller ju faktiskt år snart =D
PEACE

klädor

gick in på ginatricot.se å hittade bild på 2 saker jag köppt idag så här har ni :)

den andra t-shirten va med massa mustascher på & de andra linnet är lika dant som de på bilden fast svart :) har ganska tråkig smak på kläder inte mycket färger men de är sån jag är :) gillar enkelt ^

INGEN DATA = INGET BLOGGANDE ? förkrossad ...

Hejsan.. lovade att jag skulle blogga massa idag ... men nu är de så att min dator funkar inte.. lr de är laddaren igen ... slänger snart ut den .. orkar inte mer massa strul ...
AJA ... kom nyss in efter en dag på stan med älsk :) å de va inte alls så mycket folk så jag hittade massa kläder idag ^ lr aah .. Danne hittade faktiskt de mesta till mej . ska ta me han varje gång. om jag har pengar till de vill säga ... han hittade även en snygg skjorta till mej .. man vet inte om jag passar i de så sket i att köpa den ^ köpte 2 linnen, 2 t-shirts, 2 trosor & ett par simpla leggings dock kan jag inte bjuda på någon bild nu efter som jag inte har min cam ... men kanske lyckas få igång den senare lr så kanske jag tar någon mobil bild :) Peace på er !

ska kolla med älsk om jag kanske kan blogga på hans dator ikv så ska försöka fixa ett inlägg till men kan inte låva något .. kommer dö om jag inte får blogga ......... GALET ! .

mitt halsband
(på bilden) är BORTA ? ... min underbara diamant ... :'(

godmorgon

HEJ !
har nyss duschat så ska ta på mej lite å fixa sen ska jag in till stan :) . måste ju hitta något nu ...  hoppas på att de inte är lika mycket folk idag då ... pallar ju inte de .. ^ men jag har ett STORT problem ...... jag har inget buss kort ! ....

bjuder på en bild på mej & jadie från jul ^

min dag idag

va hemma innan hos pappa & sandy . å min lilla gris va inte pigg ... gav henne ett gris öra som hon fick i sej iaf .. men hor har inte röt sin hund mat något mer .. syns verkligen att hon hade gått ner i vikt & när jag å Danne va ute med henne bara lunkade hon fram .. va inte alls länge sen hon va som en lite valp när man va ute med henne i skogen .. kommer inte klara av att hon lämnar mej .. hon är min lilla fina flicka .. älskar min underbara hund sandy <3 ..
innan vi drog till pappa så va jag & älsk på a6 min hittade inget .. va verkligen helt ut plockat .. & helt fulls med folk . men ska kolla på film å mys med älsk nu , ska försöka blogga mer imon hoppas jag :) ska till stan å kolla om jag hittar något ^ PEACE

Fröken Tjock Älskar Sin Otroligt Underbara Daniel !

va nyss på max med Danne & Danne så ha säkert gått upp mina 10 kilon som jag lyckats gå ner xD .. om jag är pigg imon efter jag verit på stan så ska jag fan till gymmet .. måste se till så jag tränar regelbundet nu .. får ju ångerst av att se mej själv i spegeln.. just nu är jag inte jätte missnöjd med min vikt , de är typ bara att de inte är så fast överallt .. synd bara att om jag tränar mycke kommer ju brösten försvinna me ^ men funderar på en bjöst förstoring i framtiden . men vill INTE har några stora bimbo bröst ulan bara lite ^ haha .. inget mer bloggande om min kropp nu .. ska kolla på film men Älsk . Peace

Töjja !

tror jag ska töja mina öron lite mer nu :) . dom töjjer sej själva ibland när ja sover de är as gott ^ men nu kom Anton & Melina så ska nog kolla på film lr något .. ha de PEACE

HAHAHAHA VACKERT ÖRA =D

segt

hejsen hoppas ... bakis idag ... firade in de nya året med Älsk, Thell , Agge , Danne, Anton , Emma & Melina :) en ganska lungn kväll hemma hos älskling .. orkar inte skriva mer nu .. är sjuk seeeeg ^Peace! gott nytt år alla !

RSS 2.0