Zz

Fy fan va dåligt jag har sovit i natt.. Ska bli skönt med helg å försöka lugna ner stressen lite..


Ny duschad söt fis :)


Kärlek <3


4/20

I lördags va jag hos min kära far å grillade, de va oxe på grillen å massa goda tillbehör. Kan låva så mycket har jag inte käkat på länge :)


Ekg

Jag va ju ganska rädd när jag skulle till fabo docktorn å göra sån här ekg men de gick alldeles utmärkt å jag va frisk. Fick reda på att jag hade lågt blodtryck men fick även veta att de höjs av salt å lakrits så nu hr jag en bra anledning till något gott lite då å då ;)


@&!

Sorry att jag bloggat dåligt men den förbannade blogg appen funkar ju nästan aldrig... Funderar på att göra en ny blogg med mindre strul!


.

Snart ska jag va hos docktorn.. Lite nojj är man ju ändå..


de gör så jävla dåligt

idag är en jävligt dålig dag.. vaknar å känner mej helt konstig, har troligtvis en gnutta feber.. å mina hals mandlar är svulna som fan så jag kan knappt svälja.. det är inte slut änn, igår när jag va hos läkaren fick jag reda på att jag har ett dåligt hjärta eller aah de slår lite konstigt, hoppar över ett slag sen slår ett extra slag, har inte en arning om vad det innerbär men de är klart att jag blir rädd.. ska på en EKG nästa vecka å efter att kolla upp vad de är för något så har jag ju kommit på att mitt blogg namn faktiskt är ganska bra för tror jag kommer känna mej som en frankenstein med alla sladdar fast klistrade på min kropp..

Glömde lägga upp bild på väskan ju ^^

Tack mamma igen


Jag vill uuuttt i sooooolen!!


Igår :D

Sitter i skolan å är helt öm i kroppen, igår blev det nämligen lång promenad hem efter skolan i klack skor. Hade varit skönt att åka till relaxen efter skolan idag å ligga i bubbelpolen en stund å götta. Eller tigga till mej en massage av pojkvännen ikväll. De hade varit gött!
Aja back to promenaden nu, gick vid rocksjön hem å stannade till vid hund gården å träffade en rottweiler hane som busade med våran lilla Charras en nästan en hel timma sen fortsatte klacksko promenaden hemmåt. Å när jag kom hem hängde det en kasse på dörr handtaget med ett paket i från min mor ;) å de va en skit läcker väska, lite liten kanske, men kommer vli snyggt med en lite väska till en fin klänning i sommar :)


Vill ju ut i solen!!

Gaalet trött.. Hur gött hade de inte varit att åka hem å sova en stund sen ut i de underbara vädret!? Men neej nej.. Jag ska sitta inomhus hela dagen å glo i en bok.


FrooooZzen

Går upp å ska duscha men när jag hoppar in så är vattnet is kallt.. Inte första gången vi är utan varm vatten på morgonen.. Blir galen. Aja fick bli en snabb dusch å en rejäl frukost ist så man orkar med hela dagen i skolan :)


idag är ingen vanlig dag..

..För idag är det min ängel Sandy´s 11års dag..
nu är det två & ett halft år sedan du lämnade våran jord, har önskat så många gånger att du ska komma tillbaka å om inte för evigt iaf för en stund, tänker offta på om du hade fått träffa Charras, ni hade haft så roligt ihopp.
Saknar dej Sandy  en dag så ses vi igen <3

hade jag fått en önskan som hade gått i uppfyllelse hade jag önskat att Canser aldrig existerat.
 
VILA I FRID LILLASYSTER ! <3

RSS 2.0