Niggah Plz

nu har jag rulla hur många neger bollar som helst =D . äntligen är söt suget över ^^ snart blir de till att leta efter något bra att kolla på den krypa ner skulle jag tro .. ska ju upp till skolan i mon å hoppas på att jag för en gång skull slipper huvudvärk xD men nu måste jag fixa lite grejjor, ha de fint. Peace

Såå jävla sugen!!

ÅÅåååh!!.. jag är så jävla sugen på snickerskaka!!! eller bara en stor jävla påse godis :) mmm... mumms.. dock är jag pank å de finns de inte grejjer så jag kan göra snickerskaka .. :( .. får gå ut å släcka suget med en cigg xD Peace!

Triss

fy fan vilka drömmar jag har då.. jag önskar jag hade massa pengar så jag kunde göra om mej till en helt ny Mimmi, flytta till en lägenhet med Daniel å förhoppningsvis en liten hund :) å att jag har ett soft jobb som jag trivs med.. men jag vet fan inte vad jag vill ? .. typ vinna på triss är nog min grejj ? xD nää shiit.. nu pallar jag fan inte skriva mer..PEACE!!!

Hur underbart är de inte att lämna BH´n hemma!?


va fan är mina ringar =S

Jag har slarvat bort hela 2st ringer denna veckan .. å min favorit ring är sönder .. känner mej helt naken om fingrarna .. men men om jag verkligen måste köpa nya ringar så .. ;)

It´s Called Porn.


Diet

Jag har funderat på att köra på med en äpple diet en vecka, ska tydligen vara bra som fan,men klarar nog fan inte mer än en vecka asså ^^ å om de går bra så får de fan bli 2 veckor :P . men tänker iaf inte bli så smal som på bilden .. men vill inte heller vara så där jävla fet å de är ju jag snart med tanken på all cola å skräpmat jag stoppar i mej ;) men nu måste jag komma på vad jag ska gotta mej me resten av veckan innan jag börjar ..
( om jag ens pallar xD )


fghjklö

Jag hittade sånna jävla snygga skor igår på a6 med Melinda. synd bara att jag inte kan gå i klackar xD har alldrig gjort de i hela mitt liv.. men funderar fan på att köpa dom å lära mej gå ;) få öva inne i stan fredagar å lördagar så kan man skylla på att man är full eller något xD

;)

fan vilket deprimerande väder de ska vara då .. va fan har samman tagit vägen ? värkar som jag har missat den eller något ? .. får hoppas på en kanon sommar nästa år å en varm semester i vinter, om man lyckas spara ihop pengar då vill säga ;) men de tror jag nog. men måste kila nu .. SÅÅÅÅ jävla seg verkligen ..

snabbt om idag

Idag har jag varit i skolan en sväng, sen vid lunchen åkte jag & Melinda iväg på en lite upptäcktsfärd i spö regnet :P å nu sitter jag bara här å ska gäääjma lite =D

Instabil

Jag kan verkligen inte förstå hur jävla instabil jag blir utan min medicin?!.. helt sjukt verkligen.. igår kände jag mej så sjukt känslokall i typ någon timma sen bara brast allt för mej. kändes som hela livet va meningslöst.. men man jag har ju även världens tur som har Daniel, de går nog fan inte hitta någon som får mej att må så bra som han gör <3

shuulään

sitter i skolan å slutar snart...lamt som fan att bara gå en timma.. men har bestämt mej för att vara kvar till lunch så jag hinner få något gjort .. ligger ju lite efter sen förra året xD .. men nu måste jag fortsätta min matte lektion .. Peace !

bara för jag har så kass humor ..


Dagens Snusk


Singel tjejer kolla hit ;)

Okej, alla singel tjejer som är intresserade av en liten dejt, KOLLA HIT!

nu är de så här att jag har en vän som skulle behöva en dejt!
han är väldigt snäll, har egen lya, bil & körkort.
23år sen vet jag inte hur mycket mer jag får skriva, men om de finns intresse så hör av er!

ni kommer inte ångra er ;)

segis söndag ..

sitter i sängen å har inte ens orkat ta på mej några riktiga kläder än xD .. skit seg idag verkligen .. skulle behöva vakna till lite men va fan skulle få mej att vakna till en söndag liksom .. galet galet .. nää fy fan vilket kasst inlägg asså xD .

SLAP THAT PSYKOBITCH HARD!!!!

Jag tror nog jag har världens gulligaste pappa ^ om kommenterar så söta kommentarer ibland å den här måste jag ju bara dela med mej av ^


Om:
SHE relly IS a Psykobitch !!!!
Pappa Pettersson: det finns personer som är så dumma att om dom skulle börja brinna så skulle man släcka dom med en brandyxa!




kdjlfgkägg

har precis käkat supper god Cheeskake, jag skulle typ kunna döda för en bit ^ de är så underbart gott . men nu måste jag fan kiss å röka^ PEACE!!!!

Bjuder på en supper lam mej ;)

=D

nu har de kommit massa massa folk hem till Daniel för här är de kräftskiva ikväll =D . å jag skulle testa mitt lilla trolleri så man får större läppar men jag vet i fan om de funkade ? eller vad tycker ni ? men nu måste jag springa ner till folket å champagnen ;)

hände fan inte ett skit med läpparna ...

SHE relly IS a Psykobitch !!!!

Sjukt att man kan blir så ut hängd på bloggar asså .. de är en tjej som skriver massa om mej tydligen .. å bara för jag bad henne ta bort en del av dom jävligt omogna inläggen hon skriver så har hon bestämt sej för att sluta blogga.. för hon måste bli av med lite "psykobitches" säger hon .. Jävligt synd faktiskt för de är jävligt kul att läsa ibland, speciellt när hon tror jag skriver inlägg om henne å hon blir skit sur^^ när jag egentligen skriver om en gammal polare ;) ännu roligare när jag skriver namn å hon hoppar över de å skriver massa massa skit.. dock inte roligt att hon skriver om mej & min pojkvän å vårat privata.. men men, förstår om hon är svartsjuk asså .. Peace! =D

Fredags Fitta


=*D

sitter i skolan å känner att jag ser ut som ett helvete, men vet ändå att idag blir en bra dag :) ska snart gå å käka med Alica & Robin. Sen får man ju se vart man hamnar ^ skönt med fredag å är fett taggad till en underbar helg <3

no schoool

sitter i skolan å finns inte en ända lärare .. alla är ute å gör massa gråjjor å lekar för alla 1or som började nu :P fick även höra att vi som inte håller i några aktiviteter va lediga.. men nu är jag ändå här så va faan ^^ missade ju en hel del förra året så ..

Dagens Snusk


Tandisssssjuk

så fucking laaaamt .. skulle till tandläkaren idag, så skulle missat en lektion .. å på torsdagar har jag bara en lektion så blev inget skola över huvudtaget idag .. men får jag veta att min jävla tandläkare är sjuk.... får hoppas att jag får en tid då jag slipper ta ledigt från skolan igen .. ska sattsa ALLT på skolan nu verkligen .. men ska dra . Peace !

lhjlkdfötgközlhfdg

asså fuck ! inget går ju som planerar .. blir till att stanna hemma ist. skulle till min mor å fixa telefon å prata lite å hon va ju inte hemma förens seeeeent typ .. ju .. faan .. förlåt Yonna ..

Romantisk middag

har precis käkat en romantisk middag med min underbara Daniel. de blev lax, potatis & sås, å sen massa sallad så klart ^ .. fast egentligen så va de nog inte så romantiskt .. jag stod å lagade mat å Danne kom när de va nästan klart å sen slängde han i sej maten å reste sej från bordet ... kan inte fatta att han är så stressad hela tiden :P men de va ganska romantiskt för att vara Daniel iaf. han väntade ju i köket tills jag hade käkat upp, men sen försvann han fort som satan när jag frågade om han kunde hjälpa till med disken xD hahah så sköööön .. men nu ska jag glo lite film. Peace!

slut..

Jag vet att Cannabis veckan är slut men fick en bra länk aah ;)

CB Historia


seeegt

nu ska jag snart ha min första lektion för dagen .. seg att bara sitta å vänta ^....

Dagen Snusk


soft

Jag tror nog fan jag har de gooaste schemat på hela skolan ^ dock är de lite segt att jag inte börjar förens 12.15 idag .... :P men men .. ska nog dra ner på a6 en sväng å köpa mej ett äpple :) Peace!

Tanten ;)

såg en sån supper söt tant idag när jag väntade på bussen ^^ hon va typ 80 bast å joggade runt i nylon strumpor xD hon såg verkligen ut som en såndär kärring som knappt kan ta sej fram men hon va fan så mycket snabbare än mej ^ men nu måste jag dra, ska ha ett möta med rektorn =D

morrrrn

God morgon bloggen ..
håller på å fixar i ordning mej lite å ska snart dra mej mot skolan .. har inte fått något chema än så har fan inte en arning när vi börjar men de är ju sånt vi märker^ men nu pallar jag fan inte skriva mer. Peace!

mad

Nu råkar de vara så att jag är lite irriterad!
jag är så jävla trött på att alla frågar: "Varför är du fortfarande tsm med Daniel?" .. JO de skulle inte kunna vara så att jag älskar honom ? tänkt på de någon gång? .. om ni har fått en bild av att Danne är svinig så visst, tyck de.. men jag vill inte höra! han betyder allt för mej å att få höra massa var å varannan dag är inget jag vill.. å han är absolut inte ett svin.. så ät min skit!


GE MEJ MAT!

ååååh!!! jag är så jävla hungrig.. känns som hena magen vänder sej... blööääh..

=D


hår

jag hade bestämt mej för att bli röd i skallen igen.. men jag vet fan inte nu .. idag i skolan upptäckte jag att hela 2 st i min klass hade färgat rött.. hoppas dom tröttnar om några veckor :P .. de kan ju hända att de blir rött iaf .. gillade de som fan men först ska jag fan va blond ett tag till .. hoppas jag =D eller hmm... silver färgat ?..

Dagens Tattoo


skuulään

sitter i skolan å finns tydligen inte med på någon lista .. å inte nog med de! sätt en jävla äcklig rödhårig gubbe på bussen å fes hela vägon till skolan ... nää fy fan va trött jag äääääääär .. Hajdöööh

..

jaha .. idag va min sissta lediga dag.. är inte så taggad på skola dock men pallar fan inte gå hemma något mer.. vet inte vad jag ska skriva har precis fått dåliga nyheter å de är de enda som snurrar i skallen på mej nu .. dock är de ju lite privata så FUCK IT !

BILD BOMD

Jag & Yonna tog nog fan ett hundra tal bilder idag å jag försökte lära mej att se snygg ut på kort ^ men alltid kan man inte lyckas xD


<3

Tacos med tösarna

Hejsan hoppsan bloggen :)
sitter hemma hos Yonna med jessica å snacka massa massa skit å så har vi käkat tacos <3 mummaaah..
men nu pallar jag inte skriva mer hörs sen! PEACE

masssssaa

idag blir de massa massa att göra :)
  • jag ska tvätta.
  • städa mitt rum.
  • fixa simkort.
  • träffa Yonna.
  • ta en kaffe med min mor.
  • hämta min cykel å cykla till Danne.

bloggar i sömnen ?

nää fy fan va patetiskt!
de lilla ludret som ska göra exakt som mej är i farten IGEN ! .. fittan säger att hon ska gadda sej nu me .. å gissa vad! jo en zigenare .. å de är ju inte de jag har på min arm eller så ?.. 
men något som är bra de är att hon fick plocka ut sin meduza piercing för den blev infekterad =D . nää fy fan va trött jag är .. pallar inte med de här skräpet fan, Guuud näääättt

Gäjmar

sitter hemma hos min far å lirar maffia 2 å the sims =D fett kul .. dock så saknar jag min underbara diamant Daniel .. men man kan inte vara på varandra som två festingar hela tiden, eller de är nog jag som är mest festing tror jag :P . men de finns ju en anledning till de me, å de är att jag älskar den pojken så sjukt mycket, även att jag inte alltid förstår mej på han, så är han fan världens bästa på sitt egna speciella lilla sätt.
men nu ska jag synda med en ciggarett å sen krypa ner ..  ha de bäst! PEACE!

*


=)

sitter & kollar på LA ink å myser med hjärtat. känner hur de bara kryper i kroppen, måste fan tatuera mej asså :P men något som är viktigare nu är att satsa järnet på skolan & körkortet, å sen jobb .. å när pengarna börjar rulla in å ekonomin går bra ... DÅ kan jag få unna mej en tatuering =D

POT


Marijuana!


*


Söndag

Jaa .. idag är sista dagen på veckan .. vilket betyder att de är söndag.. å de är den sista söndagen innan skolan .. & de är cannabis veckans sista dag.. så idag lägger jag upp en jävlans massa bilder med mera som ni har skickat in :) tack för alla kommentarer å allt !

*


Dagen Tattouuu


Ätstörningar

Alla med ätstörningar borde testa å röka en fet å sen se om dom få upp aptiten något?!

jag har splittat min tunga !


nää de har jag inte .. tycker de ser sjukt coolt ut men absolut ingen för mej xD

Barbie Marley


/ *

om man inte röker gräset så funkar de även bra att ...


(:

ligger & kollar på Weeds med hjärtat. känner mej lite halv krasslig.. bara jag inte blir sjuk nu när skolan börjar å allt.. men de kanske bara är näringsbrist eller något sådant .. men nu måste jag sluta skriva å fortsätta kolla :) ha de bäst nu mina underbara läsare!

*


Stoned less fight


/ GBG

<3


ha-ha!

HAHAHAHA!!!
hittade ett gammalt själv porträtt ^ser inte alls ut som jag längre :P man förändras ju en hel del under åren xD

men nu ska jag ut å synda .. Peace!

farligt & Olagligt?

Cannabis är farligt & olagligt! Sluta upp med de där !
/Annika

________

svar till annika. Ladda ner filmer & musik, köra för fort, förtära alkohol på allmän plats, inte lämna företräde vid övergångsställe o.s.v allt detta är oxå olagligt och det gör vi varje dag?
Har man inte testat så har man inte rätt till en åsikt. Är ju för fan samma sak som att en nykterist skulle stå på systemet och sälja sprit till kunder...
/Em

________

Em: Alla har rätt till en åsikt, det kallas yttrandefrihet... / Neccin

________
Neccin: precis! Och enligt mig är det så. En smal människa skulle aldrig förstå hur det är för någon att vara tjock, same shit ;)

Knogjääärnen

Jag fick en super idé =D
jag ska löda fast mitt mini knogjärn på en ring så de passar till mitt halsband :)


de lilla knogjärnet hade jag i ett halsband för 3-4 år sedan som jag fick av min far så de blir najsigt som fan att återanvända =)

Coke


BAN! LEGALIZE!


/ R

vått


Har precis tagit en underbar dusch :) nu så finns de ju bara ett problem .. vad fan ska jag ha för kläder på mej .. samma jävla problem varje dag xD .. aja .. får nog bli jeans idag med de här jävla skit vädret . men nu måste jag kila, ska träffa min älskade prins sen :) <3

Jazztobak eller Dödsknark?

har precis kollat på en dokumentär som heter "Jazztobak eller Dödsknark?" som då handlar om cannabis, vilket jag tycker är ganska intressant. I denna dokumentär får ni höra lite om för och nackdelar och "vanliga" människors åsikter och tankar om just drogen cannabis.
Släng gärna en egen komentar om vad just du tycker :)


*


/ en trogen läsare :)

regn regn regn regn regn....

fy fan va kasst jävla väder.... jag vill ju ha sol å sommar ..

morgon snusk


*


/ stockholm

*


född till att misslyckas

Roligt jävla liv jag har .. har ju fan ingen framtid överhuvudtaget ... hur mycket jag än försöker så är de alltid något som går åt helvete .. allt går bara runt i en ond cirkel typ .. pallar ju fan inte med de häääääär! Hur i helvete kan man vara född till att misslyckas ? känner mej knappt mänsklig längre .. jävla skräp .
Fuck det här asså!

dör sakta..

Hej mina trogna läsare!
Jag har absolut ingen att skriva .. men har inte heller ett skit att göra så då brukar jag hamna här .. men nu kommer de inte ens upp något i huvudet att skriva om .. är bara så jävla förbannad på mej själv att jag inte kan käka ... fick tvinga i mej en sked med fil & flingor i morse men mer blev de inte .. vet inte vad fan de är med mej men mat verkar inte vilja va i min mage ..  jo jag har visst käkat lite till .. smakade en bit på mammas hemma bakade bröd som va skit gott men ändå kunde jag inte äta de .. vad jag än äter så tar jag en tugga sen tar de fan bara stopp ?

I Love Weed


/ Jönköping

massa massa idag ?

jaha .. idag har jag träffat min mor å vi har experimenterat med hennes hår. hon skulle färga utväxten med någon ny färg hon inte provat innan å så nojjade hon verkligen sönder & trodde de skulle bli gult så hon han inte mer än att ta i färgen innan hon tvättade ut den ^.
sen har jag varit låångt ute på landet & kört bil =D körde nästan hela 10 mil utan att krocka å inga kärring stopp , fast jag kör ju lite slalom med Chevan .. svajar som fan när jag kör :P  aja nu ska jag ut å ta en rök. Peace!

wewe


dagens tattoo


Sunshine in a bag ?


/ Stockholm

Dagens snusk


vad cannabis kostar


Socialfobi & Cannabis

Hej!
Jag är en tjej på 23 år som lider av social fobi.
jag har gått till läkare å fått medicin utskrivet som faktiskt har hjälpt, fast inte så mycket. känner fotfarande stressen i kroppen å all osäkerhet. som om man bara vill försvinna.

Sen sa min tjej kompis för ca 2 år sedan att jag borde testa att röka cannabis, & tillsammans med min medicin jag får så blir jag till vilken 23åring som helst . jag blir social å glad å känner ingen rädsla när folk kolla på mej. dock lite nojjigt att de är olagligt, för jag vill ju fan inte åka dit på någon jävla skit bara för jag vill vara normal.
men nu ska jag inte tjata mer!

/Anonym Kalmar ;)

*


*


Skicka in till Cannabis veckan

Tack alla läsare som har skickat in bilder med mera :)
Fortsätt skicka . publicerar allt ni vill så länge de är till cannabis veckan!

[email protected]

natti natti

jag har ingen telefooon.. vilket är fett jobbigt.. kan inte ta mej någonstans typ xD . men imon hoppas jag på fint väder å mindre bekymmer än vad de varit nu dom senaste dagarna .. sen så vi se om de kanske blir en runda på stan eller något ;) hoppas på en fika med min gulliga mor . men nu måste jag naanaa

Varför är Cannabis olagligt?


mys i Duchen ;)


Vad är farorna med Cannabis?


Vad är Cannabis ?


Cannabis veckan är igång!

För er som inte vet så är de NU Cannabis veckan börjar!

ni kan skriva vad ni tycker om cannabis eller om ni har några erfarenheter ni vill dela me er av eller några bilder eller vad som .. skriv bara de första bästa som kommer upp i huvudet när du tänker på cannabis ! om du vill ha de lagligt eller olagligt om du anser att de är farligt eller ofarligt.. ALLT .. SKRIIIIV ;)

skicka till : [email protected]
eller bara kommentera något inlägg. gör hur ni vill bara ni skriver massa :)

publicerar allt på bloggen så vill ha massa massa kommentarer nu !

å om du vill vara Anonym så skriv inget namn, Hett tipps xD .

trötter å seger å blöööeeer

Precis hemkommen från trollhättan å är hur seg som helst .. INTE taggad på skola om en vecka .. faan va segt verkligen .. tycker inte jag har fått någon sommar än .. under den tiden jag va ledig har de ju fan bara regnat typ  .. livet är fan en evig depression.....

Zzzöömnig ..

är verkigen hur trött som helst .. ska gå å lägga mej strax .. imon bär de av till trolhättan typ. så hoppas på fint väder :) men nu måste jag verkligen krypa ner, Peace <3

Blöt Lördag ;)




Varning för blöta fittor!

en massa blöta fittor är på ingång ! ...

Film tips =D

är de någon gullig läsare som vet någon bra film ?
Tippsa sönder Nu <3 Löv u ;)

xXx Box


sitter å lirar lite xbox å käkar glass :) helt underbart .. men nu måste jag nog fan gå å lägga mej .. kan knappt hålla uppe ögonen längre ;)

Black n White


Dagens Tatto !


underbar <3

Dagens Snusk


passa er för imon blir de massa blöta fittor ;)

<3

skönt med lite fint väder <3 helt underbart .
har lirat lite boll med Stolpe, Danne & anton ...  å sen bara softat i solen hela dan , hur gött som helst =D

*Hungrig trött & röksugen ..

hungrig trött & röksugen ..
har typ inte pallar göra någonting dom senaste dagarna känns de som .. är skit seg verkligen .. eller jag har vi varit ute i skogen med Danne & Emma å plockat svamp å sen fiskat lite ... inte en ända fisk men en jävla massa svamp fick ni =D

men pallar inte skriva mer..
så jävla smoke sugen, å en pizza hede ju inte varit fel .. PEACE!

alla gillar bollar?


FICK IT !


Dagens Taaaaaaatoou



Ruuumpaaah ;)


Natt snusk :)


nippel lick


XD

Tattoo


Dagens middag ...

min middag bestål av ost, ost, ost,Bröööööd, tomatsås & Deg.....

hmm.. vad kan de vara ? .. joo så klart en billys pizza ...  så sjukt ÄCKLING ..

Sola & Fiska :)

sitter hemma hos min far, så ska snart dra å bli lite brun. inget är bättre än att lyssna på reggar å sola <3

sen blir de nog till att fiska med Danne & Emma, men nu måste jag ringa min lilla tös å se om vi ska dra oss ;) .

Dagens snusk


regn ...

kul att regnet bara öser ner för jag ska ut å gå .....

nu blir de Simpsons tills de slutar ..

töjda öron


igår.. ;)

god morgon ;)
gick aldrig å fiskade igår. regnade ju å massa.. men ist blev de hem till Nattis men Yonna =D å där blev de massa massa skvaller å skit snack så nu är jag uppdaterad med de senaste xD

vet inte riktigt vad jag ska skriva :p vad gjorde vi egentligen igår ? .. käkade mat å snackade skit typ ? :P

sen när de blev dags för hem gång så tog jag 4 omvägar xD 
jag ville inte gå själv i mörkret så gick där de va ljust ist +  att jag gick massa knepiga vägar med Yonna ;)

men nu ska jag hoppa in i duschen sen blir de "morgon" promenix =D

skit å hej å jag vet inte vad jag skiriver ?

sitter å snackar massa skit med Yonna & Eddie inne i stan å sen blir de till att träffa Nattis & Becca så får vi se vad som händer :P . vi skulle dra å fiska men de pallar man ju inte när de regnar xD  men hoppas de blir massa sol å massa fisk =D .. eller bara massa sol å softa sönder å bli massa bruuuuuuun ;)

fan villken flum humör jag är på då ! HELT GAAAALET :) men nu måste jag springa & Kissilura mej lite.
PEACE !!!!!

PÅVEN !!!


tattoo


Dagens Snusk


"jag kommer snart, ska bara .."

han är ju allt för underbar den där Daniel ... han skulle cykla iväg lite fort innan sen tillbaka hit igen så då tänkte jag att då behöver jag ju inte ta några cigg för han kommer ju snart .. men ... de va över 2 timmar sen han stack .. men som tur va så räddade ju stolpe mej, men lite irriterad blir man ju .. sitter helt ensam på hans rum å har inte ett skit att göra .. PLUSS att han stal min telefon ..  jaja får la hoppas han kommer snart så jag inte får något utbrott för jag inte ha cigg xD


huundääen

va nyss å hälsade på Daniels grannes hund, super söt liten valp som ville käka upp mina händer :P eller iaf ha dom i munnen xD .. men de är klart så som de klias i tänderna. han bet ju inte som tur va, men jag hade inte brytt mej ändå för han va såååå sööööt !

Underbar låt <3


jobbit värre

fan vilket jobbigt väder de är idag :p. ena stunden bara öser de ner å sen lyser solen å se blir jätte fint sen regn igen .. sjuk jobbigt ju ^
något som är ännu jobbigare är att jag är så sjukt sugen på att fiska å jag fick ett spö av min söta syster men har inte använt de än å jag pallar inte sätta mej på en buss som har över en timma för att hämta att fiske spö.. de är vid såna här tillfällen men SKA ha KÖRKORT ! faaannn ....... jag typ hatar mej själv för jag inte har bil å skit .. snart skiter jag i vilket .. kommer köpa mej en bil så fort jag har råd sen skiter jag i att jag inte har något körkort .. å så kör jag tills jag blir bra nog för att få ta de =D . just nu låter de som den snabbaste lösningen men kanske inte den smartaste ...

Dagens Snusk


Rango ;)

Kollade på Rango igår med älsk å den va super bra ju =D . min syster sa att den sög typ så trodde den skulle vara skit men vart tvungen att kolla på den ändå å de va de fan värt <3 den va inte skit dålig sara ! den va skit BRA !


BAD GIRL!!!


Dagens Tattoo


Dagens dag & Snusk

sorry att jag inte har bloggat så mycket idag men har ägnat nästan hela dagen å att hitta snusk till er ;)
å så har jag fiskat med Danne, Melina & Anton :p men här har ni ert förbannade snusk ;)

HEJ hopp här är jag :)

brukar få lite klagomål på att jag inte lägger upp så mycket bilder på mej själv men de är för jag inte tar så mycket bilder .. tycker de är jobbigt att stå å le in i en kamera å ingen blir bra å men tar tusen bilder medan man missat en hel dag typ :P .. nää så allvarligt kanske de inte e, men pallar inte ta med mobil kameran den suger ju KUK.. fan va jag skriver .. pallar inte ens läsa å kolla om de har blivit rätt men här har ni en bild på mej iaf =D

jajajajajajaaa jag vet att den är gammal å att jag är blond .. men pallar inte ta massa :P

Dagens Snusk, Jessie Andrew !

för er som känner till Jessie Andrew ;)
http://jessieandrews.tumblr.com/
Massvis med naken bilder på Jessie, bara att klicka vidare :)


klicka för större bild ;)

joo...
hon är jävligt ung & spelar in porr & blev känd för att knulla med gamla gubbar men folk verkar ju gilla de ;)
har även hittat henna på Facebook : http://www.facebook.com/jessieslife

kvälls snusk .


Dagens Tattoo


Dagens Tattoo snusk ;)


Hello!?

sitter å myser med min underbara älskling å lirar Xbox =D

irriterad & utråkad..

ja haa .. nu sitter jag här igen å skriver :P

idag så har jag & Daniel inte gjort ett skit typ .. å igår gjorde vi typ inget mer än att sitta på en park bänk i flera timmar .. fett seeeeeeegt .. aja .. nu ska jag gå å leta efter daniel å se om han vill hitta på något .. men finns typ inte ett piss att göra ju ...

egentligen är jag så sjuk irriterad nu så de är fan inte sant xD
är sjuk irriterad på att jag inte har något körkort å ingen att övningsköra med .. eller jag har ju pappa men han har ju inte tid när han jobbar på huset hela dagarna... fast hade jag haft körkort hade jag ju ändå inte haft någon bil .. de irriterar mej me .. funderar på att typ köpa en bil å övningsköra med mej själv å fixa fram pengar på något sätt så man kan fixa de förbannade jävla körkortet.. sen är jag irriterad på alla jävla idioter där ute .. som snackar massa bull, eller dom ska bara tänker på sej själva å inte visar någon jävla respekt..helt enkelt bara är tröga..

skulle kunna skriva så jävla mycket mer men jag pallar fan inte ...

Dagens Hägning ;)


Dagens Tattoo


tjooheej

va & fiskade igår med Danne, Emma & Danne :) . idag har jag inte en aning om vad som händer :p Dannes syrra ska ha förfest här så får se om vi drar ut å hittar på något å man slipper störa :P men nu ska jag kila igen . PEACE

Danmark <3

heeej nu är jag tillbaks i Sverige igen :)
å d va helt underbart i Danmark å vi hade skit fint väder allt va bara så perfekt :) tror vi ska åka ner någon helg igen å stanna över natten å så.. va ju sjukt jobbit att sitta i bilen halva dagen :P

men men .. nu hinner jag inte skriva mer.. måste lämna tillbaka Jonnys bil :P

Dagens Tattoo


lätt klätt


Danmark

har kollat på massa film med älsk å nu blir de till att krypa ner under täcket å sova :) för imon bär de av till Danmark med min prins, Emma & Danne =D men måste sova nu natti natti <3

RSS 2.0